Ukrainian Edmonton
-
Добрий день всім Хто має вже сімейного лікаря,дайте будь ласка 🙏 контакти Дуже потрібно Бажано Україно або російськомовного,але підійде будь який,головне щоб знав свою справу Дуже вдячна
-
Продам 200$
-
Скаргу надіслано
-
Занятия с английского языка для elementary and advanced🧩🎓 -возможно заниматься онлайн/оффлайн -занятие с детьми -подготовка к CELPIP/IELTS Если просто желаете подтянуть свой английский в дружеской атмосфере - напишите в личные сообщения. С радостью расскажу все детали👏🏻
-
I make any bank verification, have a lot of accounts in my shop: 🏦 CashApp 🏦 Advcash 🏦 Paysera 🏦 Monese 🏦 Damex 🏦 Monzo 🏦 Banxe 🏦 iCARD 🏦 LYDIA 🏦 Wittix 🏦 Paypal 🏦 W1tty 🏦 Skrill 🏦 Vivid 🏦 Wise 🏦 Wirex 🏦 Tide 🏦 ZEN 🏦 N26 Contact: WA: +44 7801153201 Telegram: @ZeuseBank
-
Basketball 🏀 here 7:30!!!
-
Where?
-
Куплю Авто бюджет 18.000
-
🏙Маю унікальну пропозицію на ринку житла для українців! На сьогодні мені вдалось зібрати біля себе команду хороших спеціалістів, які говорять українською: спеціалісти з іпотеки, банківські співробітники, агенти зі страхування, адвокати, юристи, інспектори. Всі разом ми готові допомогти Вам придбати житло в Альберті. Я Олександр Шишин - ліцензований ріелтор і це мій телеграм-канал для українців про купівлю та продаж нерухомості в Едмонтоні. Ціль цього каналу: надання можливості просто та легко ознайомитись з ринком нерухомості в м. Едмонтон та околицях і як результат придбати бажане житло, завдяки команді Shyshyn Real Estate. В каналі завжди буде що почитати та подивись. Я та моя команда регулярно будемо ділитись найкращим: 🏙 свіжі пропозиції на ринку нерухомості; 🏙 відео-огляди реальних будинків та квартир; 🏙 цікаві факти про райони та околиці Едмонтону; 🏙 поради щодо отримання іпотеки; 🏙 інформація про вибір квартири чи будинку; 🏙 нюанси процесу покупки/продажу житла для нерезидентів Канади; 🏙 організація та проведення тематичних семінарів та онлайн-трансляцій; 🏙 відгуки тих, хто вже став власником нерухомості. Іншими словами, тут буде все, що вас може зацікавити на етапі вибору нерухомості в м. Едмонтон та його околицях. Напишіть мені, поділюсь посиланням на наш телеграм- канал.
-
Моєму чоловіку так прийшло теж, але це було влітку
-
Добрый вечер, кто был у дантиста в этом месяце? Бенефиты еще работают?)
-
Спасибо большое!
-
доброго вечора, шукаю підробіток на babysitting (няня) маю досвід з дітьми. можу працюнавати на part time (не повний день) якшо цікавить пишіть в особисті) дякую)
-
Дівчатка, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Хотіла повідомити, що я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: • Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) • Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори • Мезококтейлі, біoревіталізанти • Ліпoлітики, пілінги • Мeдикамeнти • Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
-
🥰 Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з: ⭐️ математики 🇩🇪 німецької мови 🇬🇧 англійської мови 🇺🇦української мови підготовки до школи Дітки від 5 до 17 років 🥰 Можливо і для дорослих) Також пропонуємо безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox) 👩💻📱💌 Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем!!) Пишіть, будь ласка, в приват)