Ukrainian Edmonton
-
Я могу помочь
-
Напиши в лс
-
Доброго дня,хтось може допомогти зареєструватися в консульство?
-
Нашла классный способ для детей провести время в гаджетах с пользой☝🏻 Провожу бесплатную IT-неделю, на котором выполним интересные задания и получим полезные навыки кодинга через игры и творчество! Кому интересно, отправлю ссылку. Пишите😊
-
Привет всем, подскажите плз какой банк сейчас даёт больше всего бонусов ньюкомерам
-
Тільки в деяких районах є велика кількість безхатьок. Коли будете шукати житло поцікавтеся цим
-
Продовжили дію нового WP
-
Где лучше проходить её и стоимость
-
Привет. Подскажите, пожалуйста как вы проходили медкомиссию когда приехали в Эдмонтон?
-
Очень вам благодарна за понятный ответ .
-
Не пам'ятаю, 150 чи 125 з людини. Але пам'ятаю, що ця клініка - одна з найдешевших для українців. Для українців у них довго була нижча ціна, ніж для інших. Зараз як - не знаю
-
А по цене как?
-
Спасибо вам большое
-
Просто поїхали сюди, нас там через годину оглянули, дали направлення на кров і флюорографію. Усе можна пройти за день
-
Дівчата запрошую на шугарінг! Працюю виключно професійною косметикою, використовую одноразові матеріали. До кожного клієнта індивідуальний підхід. Знаходжуся недалеко West Edmonton Мall. Буду дуже корисною для вас🤗 Позбавлю небажаних волосків де завгодно 😉 6132650052
-
Зараз актуальна ціна 125 на дорослого плюс кров 50 доларів, для дітей лише 125 доларів
-
Привіт. Хто займається кондитеркою в Едмонтоні, підкажіть будь-ласка, чи є кондитерські магазини де можна купити шоколад, желатин і ТД і тп? Дякую
-
Дуже дякую 🤗
-
Bulk Вurn - усе для випічки. Щодо желатину - його повно у Волмарті. Шоколаду для випічки багато у Волмарті теж. І те й інше у відділі Baking
-
Оскільки скоро вже Китайський новий рік, чи може хтось порадити, що краще подарувати колезі-китаянці, з якою я дружу? І як краще оформити подарунок? На жаль, я мало що знаю про це свято.
30 Jan 2023, 02:31
11558/18267
about an hour ago