Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Олександр Юрчук
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, де можна зробити дублікат ключа?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S
    wrote on last edited by
    В Home Depot видела
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Canadian tire
    1 Reply Last reply
    0
  • t6596412989T Offline
    t6596412989T Offline
    Ангеліна 🫀 Сопрович
    wrote on last edited by
    Дівчатка, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Хотіла повідомити, що я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: • Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) • Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори • Мезококтейлі, біoревіталізанти • Ліпoлітики, пілінги • Мeдикамeнти • Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Так, вони скористалися. Але жадібність до халявних грошей (хоч і невеликих) багатьом із них затьмарила розум. І вони не подумали, що Канада обмінюється міграційною інформацією з США, Великою Британією, Австралією та Новою Зеландією. Тож ніхто не знає, що за все це (фінансовий туризм) буде надалі. І чи не виникне проблем із отриманням візи в перераховані країни.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Мабуть, кожен кейс розглядатиметься окремо. Деякі з них - явний фінансовий туризм (перебування в Канаді до 2-х тижнів), інші ж (1-1.5 місяці і т.д) - то вже на розсуд офіцера.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Я з Вами повністю згодна. Але як на мене уряд Канади сам попав в цю ситуацію не прояснивши умови отримання коштів, а ще згадайте як на цій програмі хайпали блогери, розповідаючи про золоту жилу в Канаді. Мене ще тоді дивували оці повідомлення - я приїхав в Канаду, куди звернутися щоб оплатили мені житло. Моя мама підсіла на таких блогерів і тепер мені з України розказує про життя в Канаді 😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Чесно, я вже нічому не дивуюся, і це не тільки про наших в Канаді, я вже від знайомих наслухалася про співвітчизників у Європі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    А стосовно житла, так і досі багато тих, в кого є гроші, і давно не жили в Україні, просять тут безкоштовне житло, і при цьому ж одразу купують не дуже дешеві автомобілі й ганяють на відпочинок у Мексику. Це взагалі огидно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Уряд Канади не думав, мабуть, що багато українців настільки хитро#опі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    То в тих людей менталітет бомжів. Хто зна, може вони з дуже неблагонадійних сімей, усе життя недоїдали, а кілька років тому вибилися в люди. А звички, які в них були, залишилися 🤷🏼‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ну я тільки читала в групу пост від канадців про наших які беруть фудбанки, роблять розпаковки для тік ток а потім на відпочинок літають. Гарно себе зарекомендували ми, шо тут скажеш
    1 Reply Last reply
    0
  • t6438605177T Offline
    t6438605177T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Здравствуйте всем, от безысходности пишу Вам. У самой уже начинаются опускаться руки и сама я не в силах спасти сына 😥 Сыну очень плохо, практически не чего не ест , очень большая потеря веса, печень и селезёнка растут в размерах, очень низкий гемоглобин. Врачи ищут причину, выписывают много  анализов и назначают обследования, это очень дорого запасы закончились,а в переди ещё лечение.  Поэтому обращаюсь к Вам  прошу о помощи к  неравнодушным людям и СПАСИБО БОЛЬШОЕ тем кто уже помог 🙏 Не дай Боже чтобы вы с таким столкнулись😥 Реквизиты 5355161168700573 Paypal olgamagoo
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Group Help2
    wrote on last edited by
    Скаргу надіслано
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Group Help2
    wrote on last edited by
    Скаргу надіслано
    1 Reply Last reply
    0
  • t2040435653T Offline
    t2040435653T Offline
    English Dojo
    wrote on last edited by
    Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах.  Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година -  30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • t986791825T Offline
    t986791825T Offline
    Marta Shymon
    wrote on last edited by
    Головна моя ціль - отримати work permit , тому що я дійсно планую жити і працювати в Канаді. На даний час,мій чоловік не виїзний з України, і ми не маємо можливості всією сімʼєю емігрувати до Канади. Тому,я лечу з двома дітьми,одна з яких на грудному вигодовуванні, так як залишити їх нереально,і для нас ця допомога є дуже вагомою по приїзду,так як руки мої на даний час трішки звʼязані і я не зможу одразу піти працювати. Обдумавши ситуацію,ми вирішили,що я повернусь додому і через рік-півтора повернусь на місце де планую продовжувати наше життя і працювати. Нажаль,наразі ситуація складається саме так,в це зовсім не означає,що я з тих людей,які прилітають з Європи,беруть допомогу і свалюють назад(що мене саму дуже обурює).
    1 Reply Last reply
    0
  • t6882856906T Offline
    t6882856906T Offline
    Daniel Deflure
    wrote on last edited by
    Навіщо ви мені таке оповідання наваяли? Я вам не бог і не ваша совість. Як вважаюте за потрібне, так і робіть. Це ж не я вам гроші даю ) просто погодьтеся, що доволі дивно. І не думаю, що ваша мотивація буде почута канадійцями
    1 Reply Last reply
    0
  • t6972338655T Offline
    t6972338655T Offline
    Tatiana ❤️
    wrote on last edited by
    Запрошуємо на онлайн заняття до центру : 📌Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська , італійська , польська ) 📌Інформатика та ІТ 📌Шкільні предмети (математика, українська, хімія, фізика) 📌Шахи та логіка 📌Дошкільна підготовка , ментальна арифметика та логопед 📌Творчість (живопис, вокал , фортепіано , гітара , хореографія та гімнастика) Шалена знижка до кінця січня на будь-який напрям Перше пробне заняття безкоштовно Пишіть у Дірект)
    1 Reply Last reply
    0
  • t986791825T Offline
    t986791825T Offline
    Marta Shymon
    wrote on last edited by
    Не наваляла,а написала.І тільки тому,що ви самі попросили пояснити.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags