Ukrainian Edmonton
-
З роботою не підкажу, а ось з житлом- все можливо. Ми мали пре-апрув на контракт оренди квартири ще до приїзду до Канади. Це можливо: обираєте варіант, в листі описуєте ситуацію, що ви ще не в Канаді, прилітаєте тоді то, готові на онлайн-тур. Ми переглянули не один варіант квартир, зідзвонювались з менеджерами по відео-дзвінку, вони ходили по квартирі все показували-розказували, далі всі деталі оговорювали вже в листуваннях. Будьте готові до списку додаткових питань, вони хвилюються, але зняти так реально (забігаючи наперед, додам: без оплати наперед на 5 міс і авансом в повну вартість квартири). Ми затвердили дату заїзду з урахуванням, що до того часу ми повинні вже бути в Канаді, відкрити рахунок в банку, оформити страховку на квартиру, заплатити за 1 міс і задаток 500 дол. (ми прилетіли 4 числа, а 9го заїхали в квартиру). Можливо все, але враховуйте, що краще побачити своїми очима все перед тим як влазити в контракти, або як ми детально і ще раз детально читати, обирати перед (так, навіть гуляти по картам гугла всіма прилеглими вулицями біля будинку), читати про райони, будинок, менеджмент і тд. Нам повезло, ми не прогадали, живемо близько 9 міс і абсолютно все подобається, але за цим стоїть багато роботи онлайн.
-
Запрошуємо на онлайн заняття до центру : 📌Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська , італійська , польська ) 📌Інформатика та ІТ 📌Шкільні предмети (математика, українська, хімія, фізика) 📌Шахи та логіка 📌Дошкільна підготовка , ментальна арифметика та логопед 📌Творчість (живопис, вокал , фортепіано , гітара , хореографія та гімнастика) Шалена знижка до кінця січня на будь-який напрям Перше пробне заняття безкоштовно Пишіть у Дірект)
-
Увага батьки! Вас вітає репетиторський центр Nova Школа Навчання та розбір домашніх завдань з: 📚 Української мови 📚 Математики 📚 Історії України 📚 Англіймької мови 📚 Хімії 📚 Біології 📚 Німецької мови + підготовка до НМТ Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок. Для запису на урок пишіть мені в приватні повідомлення(@nova_shkola2).
-
Вітаю! Мене звати Ярослав і я представляю Українську ІТ-школу Yo Academy. Ми організовуємо безкоштовні онлайн семінари з програмування та дизайну для дітей (7-17 років) та дорослих. Вчимо графічний дизайн, 3D-моделювання, Python, ROBLOX, Scratch, C# Unity, веб-дизайн та інші напрямки. Пишіть мені, з радістю допоможу. Дякую!
-
-
Може в парку де Ви гуляли була зона для вигулу собак без повідка? Ми з донькою колись потрапили в таку - там дійсно бігали велики собаки самі по собі. А щодо койотів - вони невелички. Можуть загрожувати, якщо збираються в великі зграї. Мій брат на пробіжках у лісі інколи взимку їх зустрічає. Каже, що достатньо погримати трохи на них і вони втікають
-
Привіт. Мене звати Анна і я репетитор з української мови для дітей шкільного віку. Якщо вам цікаво, щоб ваші дітки знали рідну мову, або мову своїх батьків (якщо самі народились вже в Канаді), то запрошую до себе на пробне безкоштовне заняття. Уроки проходять у місті Едмонтон в районі Вест Едмонтон молу. Індивідуальний підхід до кожної дитини. Ми вчимось писати, грамотно говорити, читати. Граємо в інтерактивні ігри, дивимось фільми. Зі мною не буває сумно, а уроки приносять дітям користь і задоволення. Вартість занять - 25$ за годину. Якщо з сімʼї ходять двоє чи більше дітей, то діє знижка. Пишіть у приватні повідомлення і будемо знайомитись ближче. Гарного дня.