Ukrainian Edmonton
-
Вітаю! Мене звати Ярослав і я представляю Українську ІТ-школу Yo Academy. Ми організовуємо безкоштовні онлайн семінари з програмування та дизайну для дітей (7-17 років) та дорослих. Вчимо графічний дизайн, 3D-моделювання, Python, ROBLOX, Scratch, C# Unity, веб-дизайн та інші напрямки. Пишіть мені, з радістю допоможу. Дякую!
-
-
Може в парку де Ви гуляли була зона для вигулу собак без повідка? Ми з донькою колись потрапили в таку - там дійсно бігали велики собаки самі по собі. А щодо койотів - вони невелички. Можуть загрожувати, якщо збираються в великі зграї. Мій брат на пробіжках у лісі інколи взимку їх зустрічає. Каже, що достатньо погримати трохи на них і вони втікають
-
Привіт. Мене звати Анна і я репетитор з української мови для дітей шкільного віку. Якщо вам цікаво, щоб ваші дітки знали рідну мову, або мову своїх батьків (якщо самі народились вже в Канаді), то запрошую до себе на пробне безкоштовне заняття. Уроки проходять у місті Едмонтон в районі Вест Едмонтон молу. Індивідуальний підхід до кожної дитини. Ми вчимось писати, грамотно говорити, читати. Граємо в інтерактивні ігри, дивимось фільми. Зі мною не буває сумно, а уроки приносять дітям користь і задоволення. Вартість занять - 25$ за годину. Якщо з сімʼї ходять двоє чи більше дітей, то діє знижка. Пишіть у приватні повідомлення і будемо знайомитись ближче. Гарного дня.
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Доброго вечора усім. Потребую вашої допомоги. Маю таку проблему. Дитина заблокувала телефон ( iPhone )Забула пароль для розблокування і пароль від айклауда. Знаю, що можна прошити його. Можливо хтоль цим займається? Дякую