Ukrainian Edmonton
-
Може в парку де Ви гуляли була зона для вигулу собак без повідка? Ми з донькою колись потрапили в таку - там дійсно бігали велики собаки самі по собі. А щодо койотів - вони невелички. Можуть загрожувати, якщо збираються в великі зграї. Мій брат на пробіжках у лісі інколи взимку їх зустрічає. Каже, що достатньо погримати трохи на них і вони втікають
-
Привіт. Мене звати Анна і я репетитор з української мови для дітей шкільного віку. Якщо вам цікаво, щоб ваші дітки знали рідну мову, або мову своїх батьків (якщо самі народились вже в Канаді), то запрошую до себе на пробне безкоштовне заняття. Уроки проходять у місті Едмонтон в районі Вест Едмонтон молу. Індивідуальний підхід до кожної дитини. Ми вчимось писати, грамотно говорити, читати. Граємо в інтерактивні ігри, дивимось фільми. Зі мною не буває сумно, а уроки приносять дітям користь і задоволення. Вартість занять - 25$ за годину. Якщо з сімʼї ходять двоє чи більше дітей, то діє знижка. Пишіть у приватні повідомлення і будемо знайомитись ближче. Гарного дня.
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Доброго вечора усім. Потребую вашої допомоги. Маю таку проблему. Дитина заблокувала телефон ( iPhone )Забула пароль для розблокування і пароль від айклауда. Знаю, що можна прошити його. Можливо хтоль цим займається? Дякую
-
Слава Україні!!! В телеграмі шукайте групу PRCUAET. Створена для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - 12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - майже 15 000 участників; - більше 50 000 релевантних подачі на PR повідомлень; - ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - розбивка по провінціям; - користна інформація про переклад документів; - процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - євалюація диплома (WES); - підбір правильного NOC; - EXPRESS ENTRY; - гуманітарна програма та багато іншого. Добавляйте своїх знайомих, кому це актуально.
-
Запрошуємо на онлайн заняття до центру : 📌Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська , італійська , польська ) 📌Інформатика та ІТ 📌Шкільні предмети (математика, українська, хімія, фізика) 📌Шахи та логіка 📌Дошкільна підготовка , ментальна арифметика та логопед 📌Творчість (живопис, вокал , фортепіано , гітара , хореографія та гімнастика) Шалена знижка до кінця січня на будь-який напрям Перше пробне заняття безкоштовно Пишіть у Дірект)
-
Доброго ранку! Потрібно купити білети до Едмонтона багато багажу, не можу знайти компанію перевізника.
-
🛒 You can buy verified crypto exchange accounts at my shop 🏦 Abu Dhabi Commercial 🏦 Raiffeisen Zentralbank 🏦 Bank of Singapore 🏦 Bank of the West 🏦 JP Morgan Chase 🏦 Bank of America 🏦 BNP Paribas 🏦 Wells Fargo 🏦 Apple Card 🏦 Santander 🏦 Millenium 🏦 Sparkasse WhatsApp +34631692459
-
Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм