Ukrainian Edmonton
-
В нас теж було дуже багато багажу та собака. Тому шукали прямий рейс без пересадок. Взяли літак з Риму в Калгарі. А вже з Калгарі машиною за 3 години доїхали в Едмонтон. Я можу зустріти Вас в аеропорту Калгарі та відвезти в Едмонтон. Велика машина на 7 місць
-
Щоб знайти найкращі ціни, шукайте не лише рейси у вашу провінцію (до Едмонтона або Калгарі), а будь-куди в Канаді. І також найвигідніші варіанти внутрішніх рейсів по самій Канаді. Наприклад, коли ми планували летіти в Едмонтон, на той час нам вигідніше було взяти квиток на Турецькі авіалінії до Монреалю зі стиковочним рейсом у Стамбулі, а також тоді окремо заздалегідь замовила квитки з Монреалю до Едмонтона на Flair Airlines. Вийшло в півтора рази дешевше (і доволі швидко при цьому), ніж різні пропозиції до Едмонтона/Калгарі на той час.
-
Мені потрібно на завтра вже(
-
Всім доброго дня! Будь ласка,хто працює в страховій або має якусь інформацію,скиньте. Буду дуже вдячна! Цікавить україномовний
-
Я співпрацюю із страховою компанією Cooperators. Вони враховують український стаж водіння
-
Незалежно від того, ця компанія чи інша, зняти житло дистанційно - не дуже хороша ідея. Вам може дуже не сподобатися жити там (погані сусіди (маю на увазі постійні тяганини бомжів поряд), непрацююча витяжка, проблеми з плитою, сантехнікою, опаленням, таргани/клопи, інші проблеми). А потім, якщо вирішите розірвати договір, доведеться заплатити немалий штраф. Тож краще по приїзду або зняти короткостроково житло на Airbnb або пошукати на Фейсбуку пости українців, які передають житло на пару місяців (виїжджають раніше строку). А потім вже знайдете житло, яке вас влаштує
-
Ніч в готелі. 30$