Ukrainian Edmonton
-
Українська щирість і доброта не має меж😅. Якщо по справі, но новоприбулі українці купують пільговий місячний квиток на громадський транспорт за 35 доларів.
-
Привет, мы уже спрашивали с мужем пару раз, напишите в личные кто не против рубануться в настольные игры по выходным
-
Друзі, привіт. Мене звати Наталія, за фахом я психолог. Наступного понеділка ми з колегами проводимо відкриту групу підтримки в Едмонтоні. Це безкоштовна група для українців при підтримці українсько-канадського конгресу. Для реєстрації напишіть мені в особисті, бо цей чат не пропускає посилань і контактів. Такі зустрічі проводимо щотижня. Також вже зібрали одну закриту групу і плануємо ще. Якщо у відкритій групі змінюється склад, то закрита розрахована на 2 місяці, сталий склад учасників і є певна програма. Дуже корисно для розвитку, щоб пережити складні часи, допомогти один одному. Безпечний простір, спілкування, внутрішній ріст, пошук сенсів. Доєднуйтесь 🌸
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Увага батьки! Вас вітає онлайн репетиторський центр Nova Школа Навчання та розбір домашніх завдань з: 📚 Української мови 📚 Математики 📚 Історії України 📚 Всісвітньої історії 📚 Англійської мови 📚 Хімії 📚 Біології 📚 Німецької мови 📚 Фізики 📚 Інформатики + підготовка до НМТ Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок. Для запису на урок пишіть мені в приватні повідомлення(@nova_shkola2).
-
А можно щоб війна як найшвидше закінчилась, а не продовжувалась, а Ви отримали ПР як і всі інші?
-
Добрий день. Можна і мені адресу складу меблів.