Ukrainian Edmonton
-
Всіх вітаю! Мене звати Даніл, я працюю в promotion team компанії Telus. Встигніть підключити собі високошвидкісний інтернет (1 gb/sec) по особливій знижці 50%, а саме за 65$ на місяць + отримайте місяць безкоштовного користування!🔥 Також, ще досі діє знижка на мобільний тариф від нашого оператора Koodo, яка надасть вам змогу підключити мобільний звʼязок та мобільний інтернет (50 gb) всього за 45$ на місяць, без комісії за підключення! Для підключення послуг, або консультації - пишіть мені у Телеграм або Вотсап за номером - 905 327 4559 #реклама
-
Скаргу надіслано
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Добрый день, поделитесь опытом кто брал индивидуальные уроки Английского, сколько это стоит, возможно кто то может рекомендовать преподавателя, заранее благодарен. Всем хорошего дня ☀️
-
Добрий вечір усім хто в темі про школи. Порадьте будь ласка в центральному районі гарну школу для дітей 11-14р, та хто може дасть відгуки про школу Viktoria School
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
🏠 Оренда двохповерхового дуплекса🏠 🌟З 1 березня шукаємо людей на свій контракт оренди в зв‘язку з переїздом в інше місто. Кредитна історія необов’язково; головне щоб працювали.🌟 ✨ Оренда: $2100.+комунальні ✨Депозит: $2100. 📍 Розташування: 1520 MCMILLIAN PL SW EDMONTON AB T6W 1V7 🛏️Спальні: 3 Одна із них мебльована також повністю мебльована вітальня! 🛁 Ванні кімнати: 2 + на низу туалет. 🍴Кухня велика з залом, холодильник великий вмісткий є також посудомийна машина,мікрохвильовка, тостер,духовка для випічки,Все працює в новому стані. 🚗 Є також гараж, та підвальне приміщення яке не здається! 🌷Задній двір - також є барбекю можна відпочивати з друзями, або з сім’єю. 📞 Контакт: 7807167495
-
Гарна школа для талановитих дітей, якщо ваші діти в захваті від танців, співів, театру, малювання, ліплення, грі на муз. інструментах, кінорежесурі та іншої творчості то вам сюди. Українських дітей дуже мало. Вчителі розмовляють лише англійською.
-
Уроки англійської онлайн 🇬🇧🇺🇸 З нуля до В2☑️ Набір учнів на лютий місяць Подробиці в особисті або +
-
Щиро дякую)
-
Доброго дня, мене звати Катя, нам більше нема до кого звернутися, окрім як не до байдужих людей, Зараз нам потрібна операція щоб врятувати малюкові зір. потрібне довге відновлення, щоб Микитка чув та бачив. Так само нам ставлять ваду сердечка, тато Микитки нас покинув та допомогти нам більше нікому. Дякуємо хто долучився ❤️ 5355-16116697-8742 Дякую всім 🙏🙏🙏🙏❤️
-
Шановні батьки! Мене звати Павло, і я маю гарну ідея для Ваших дітей від 6-17 років, якою я хочу з вами поділитися. Зараз багато дітей цікавляться програмування- IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft Трішки про мене. Я 3 роки працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз це те що допомагає провести час за комп'ютером з користю, знайти нове хоббі, а для підлітків навіть можливість заробляти. Запис відкритий до 01.02 ! Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+"
-
#онлайн#навчання#діти Шановні батьки та діти! Мене звати Олена, і у мене виникла чудова ідея. Наразі багато дітей та підлітків виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому я допомагаю організувати безкоштовний вебінар з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю, а для підлітків 14+, навіть можливість заробляти. Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+".