Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Khrystyna
    wrote on last edited by
    /report
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Group Help2
    wrote on last edited by
    Скаргу надіслано
    1 Reply Last reply
    0
  • t5722497857T Offline
    t5722497857T Offline
    Irina Kovalchuk
    wrote on last edited by
    /report
    1 Reply Last reply
    0
  • t128535692T Offline
    t128535692T Offline
    Ievgen Iakymchuk
    wrote on last edited by
    Добрый день, поделитесь опытом кто брал индивидуальные уроки Английского, сколько это стоит, возможно кто то может рекомендовать преподавателя, заранее благодарен. Всем хорошего дня ☀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    А на что 😳 мы ябидничаем ? Что я пропустил ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марьяна Орлова
    wrote on last edited by
    Добрий вечір усім хто в темі про школи. Порадьте будь ласка в центральному районі гарну школу для дітей 11-14р, та хто може дасть відгуки про школу Viktoria School
    1 Reply Last reply
    0
  • t1445953508T Offline
    t1445953508T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t842825091T Offline
    t842825091T Offline
    Танюша🥰❤
    wrote on last edited by
    Всім привіт можливо когось зацікавить)😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t842825091T Offline
    t842825091T Offline
    Танюша🥰❤
    wrote on last edited by
    🏠 Оренда двохповерхового дуплекса🏠 🌟З 1 березня шукаємо людей на свій контракт оренди в зв‘язку з переїздом в інше місто. Кредитна історія необов’язково; головне щоб працювали.🌟 ✨ Оренда: $2100.+комунальні ✨Депозит: $2100. 📍 Розташування: 1520 MCMILLIAN PL SW EDMONTON AB T6W 1V7 🛏️Спальні: 3 Одна із них мебльована також повністю мебльована вітальня! 🛁 Ванні кімнати: 2 + на низу туалет. 🍴Кухня велика з залом, холодильник великий вмісткий є також посудомийна машина,мікрохвильовка, тостер,духовка для випічки,Все працює в новому стані. 🚗 Є також гараж, та підвальне приміщення яке не здається! 🌷Задній двір - також є барбекю можна відпочивати з друзями, або з сім’єю. 📞 Контакт: 7807167495
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Света
    wrote on last edited by
    купите это средство - хорошо чистит трубы
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    א ט
    wrote on last edited by
    Продам шевроле круз 2014, 1.8 автомат. Пробег 262 000 км. Цена 6500 cad.
    1 Reply Last reply
    0
  • t667712698T Offline
    t667712698T Offline
    Tetiana Ryzha
    wrote on last edited by
    Гарна школа для талановитих дітей, якщо ваші діти в захваті від танців, співів, театру, малювання, ліплення, грі на муз. інструментах, кінорежесурі та іншої творчості то вам сюди. Українських дітей дуже мало. Вчителі розмовляють лише англійською.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5683008894T Offline
    t5683008894T Offline
    English World Wide
    wrote on last edited by
    Уроки англійської онлайн 🇬🇧🇺🇸 З нуля до В2☑️ Набір учнів на лютий місяць Подробиці в особисті або +
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марьяна Орлова
    wrote on last edited by
    Щиро дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6494891984T Offline
    t6494891984T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Доброго дня, мене звати Катя, нам  більше нема до кого звернутися, окрім як не до байдужих людей, Зараз нам потрібна операція щоб врятувати малюкові зір. потрібне довге відновлення, щоб Микитка чув та бачив. Так само нам ставлять ваду сердечка, тато Микитки нас покинув та допомогти нам більше нікому. Дякуємо хто долучився ❤️ 5355-16116697-8742 Дякую всім 🙏🙏🙏🙏❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5645916435T Offline
    t5645916435T Offline
    Mobi Fone
    wrote on last edited by
    Вітаю займаюсь ремонтом Телефонів планшетів та інших пристроїв
    1 Reply Last reply
    0
  • t5952902891T Offline
    t5952902891T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    Шановні батьки! Мене звати Павло, і я маю гарну ідея для Ваших дітей від 6-17 років, якою я хочу з вами поділитися. Зараз багато дітей цікавляться програмування- IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft Трішки про мене. Я 3 роки працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз це те що допомагає провести час за комп'ютером з користю, знайти нове хоббі, а для підлітків навіть можливість заробляти. Запис відкритий до 01.02 ! Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+"
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    IT менеджер Олена
    wrote on last edited by
    #онлайн#навчання#діти Шановні батьки та діти! Мене звати Олена, і у мене виникла чудова ідея. Наразі багато дітей та підлітків виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому я допомагаю організувати безкоштовний вебінар з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю, а для підлітків 14+,  навіть можливість заробляти. Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+".
    1 Reply Last reply
    0
  • t1022304071T Offline
    t1022304071T Offline
    Double M
    wrote on last edited by
    #edmonton Шукаю кімнату або квартиру-студію для себе. Я - працюючий хлопець, охайний з почуттям гумору. Бажано - район Walker, Summerside, Callingwood та поруч, але інші варіанти також розглядаю. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марьяна Орлова
    wrote on last edited by
    Добрий день усім,)) Підкажіть будь ласка чи є безкоштовні курси англійської?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags