Ukrainian Edmonton
-
А какой этаж или кабинет? Это же эта самая ARC card или что-то другое?
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка чи може чоловік піти сам і оформити хелс кард сам на маю сім‘ю?
-
присоединяюсь к вопросу
-
Спасибо за ответ
-
Здравствуйте) хотела узнать по поводу медицинской страховки (AHCIP), кто делал можете подсказать где и как? Я пыталась подать заявку на сайте но он к сожалению не рабочий(
-
Hello, I`m Anna. I am looking for a host in Edmonton for 1-2 months. I will come at 10:32 24.03.2023. I am 22 years old. I plan to look for a job as a pastry cook. I know basic English. You can contact me in any way: facebook messenger comments e-mail: [email protected] I will be very grateful for your help.🧡 Thanks for attention! Привіт, мене звари Анна, я шукаю хост в Едмонтоні на 1-2 місяці. Прилітаю об 10:23 24.03.2023. Мені 22 роки, планую перших тижнів шукати роботу кондитером. Знаю базову англійську мову. Зв'язатися зі мною можна любим зручним способом: фейсбук мессенджер коментарі е-мейл: [email protected] Буду вдячна за любу допомогу та дякую за увагу!🧡
-
Ми берем в Shoppers ,bus pass 10шт 27 дол На місяць там же є за 100 дол
-
Marketplace
-
Привіт. Підкажіть як подати заявку на проїзд, її треба роздрукувати чи можна онлайн відправити? Якщо роздрукувати яким чином відправити? Бо я тут нова і не вкурсі як тут функціонують поштові відділення. Дякую
-
Доброго дня всім, організація в якій я працюю,набирає персонал, дуже потрібні sales marketing, і інші. Звертайтеся на email , або дзвоніть. English intermediate. NWST Charitable Foundation, is in need of Graphic Designer, more Sales Marketing (!), Personal Assistant. Email us at [email protected] or call 780-280-7171. Thank you!
-
Всім привіт ✌️ Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом Зроблю вам збалансоване харчування 🍏 Красиві 🍑 та рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
Школьный курс химии)
-
Гидроген пероксид