Ukrainian Edmonton
-
Нещодавно натрапила на блогера - Канада нас сюди заманила, обманула, все погано, не їдьте сюди, але я стільки грошей витратив тут, то тепер буду тут мучатися 🤣🤣🤣
-
Не ну куда всем странам и нациям до самойразвинутой арийской страны, которая все изобрела и спасает человечество от вымирания и первобытного существования. Государственной стоматологии нету здесь а страховка закончится в апреле. Та и многое она не покрывала. В Германии тоже стоит безумных денег стоматология. Та и далеко Германии до самой -технологически страны в мире.
-
Не уеду, пока не возместят в 10-ти кратном размере 😅 Но не прилетайте сюда и улетайте от сюда. Вот скоро будет совсем плохо здесь, я Вас всех спасу. Останусь здесь и буду сам мучаться 😎
-
Або ще моє улюблене - ми давно хотіли іммігрувати в Канаду, готувалися, вивчали, але ж ніхто не сказав що тут все так погано 🤣
-
Мормони пропонують уроки англійської (вони можуть бути трохи настирливи у запрошенні вас до їх храму, але відстають дуже легко, якщо сказати про інші справи) може бути комусь цікво
-
Не нужно мне приписывать свои мысли: я не говорил, что мне здесь не нравится или здесь плохо. Я лмшь пытаюсь донести, что здесь всё не настолько радужно как Вы пропагандируете.
-
У вас, мабуть, великий досвід у цьому
-
Но каким образом? У меня ощущение, что попал на бердичевский рынок
-
Що я пропагандую? Ви описали свої враження, я - свої.
-
Не поверите, я как раз в этот момент его пополняю
-
Где живьём мучают? В Канаде?😳 Если Вы про Украину, то в 21 году бабушке, в Запорожье, выписывали морфин до самого конца(. Остаток даже не стали забирать, хотя обязаны. На словах спросили, сколько ампул осталось и сказали уничтожить.
-
Хто писав в групі що потрібні ліки? Їду з Луцька можу привести
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 3 Feb 2024, 16:31 last edited byпідкажіть, де в місті є мийки самообслуговування для машин? в мілвудсі є шел. але вже тиждень не можу потрапити. все зайнято як вдень так і ввечері. може десь є в районі центру...
-
Лише зовнішня чи ви хочете ще самостійно пропилесосити? Я користуюся зовнішньою мийкою автоматичною на заправках
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 3 Feb 2024, 17:39 last edited byА вона є на всіх? Це машинне миття чи ви самі миєте?
-
Доброго дня Я маю сьогодні запис о 13.00 в Warehouse for Ucraonians щоб подивитись меблі Якщо я щось виберу, можливо тут є люди які займаються перевезенням і можуть підїхати? Я оплачу. Дякую
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 3 Feb 2024, 18:03 last edited byДякую
30 Jan 2023, 02:31
12454/18175
10 minutes ago