Ukrainian Edmonton
-
Я поки не в Едмонтоні
-
Ви тест на рівень англійської здавали?
-
А де можна знайти список шкіл?
-
Час різний. В мене одні були з 8.30 до 1.15, інші з 9 до 11.30 і пару днів до 14.30. Все залежить від курсів, немає єдиного встановлено часу. Цю інформацію потрібно дізнаватися саме у них
-
Ночные только по сменам, либо 2через двое, либо неделя/неделю .и то приходишь с работы ,и спать после ночи,уже никакие курсы не будет хотется
-
Взагалі, якщо у Вас є розуміння як будувати речення англійською та маленький словниковий запас - почніть вчити самі Безкоштовних Відео і сайтів для цього більше, ніж достатньо )
-
Від курсів завжди можна відмовитись, а спробувати варто) якщо дуже вмотивована людина 🌚
-
Part time курсы с 6:00 p.m до 9:00pm. Если что 2 раза в неделю
-
Та ні мені краще щоб я міг задавати питання живому вчителю
-
Я знаю
-
Живой учитель носитель английского.
-
Привіт всім яка процедура купівлі автомобіля?дякую
-
С какого числа запуск подачи т4 онлайн?
-
🚚 Присоединяйтесь к нам, опытные драйверы CDL A! 🚛 Alvil Trucking Inc открывает двери для опытных и надежных драйверов! ✅ Условия работы: Работа на длинные расстояния Оплата от $0,65 до $0,68 за каждую милю Работа с Reefer Современные траки и трейлеры 2021-2024 годов Поддержка опытных диспетчеров 24/7 Работа во всех 48 штатах Прямые контракты с брокерами Поддержка в ведении Лог буков Sign-in бонус $500 после первого месяца работы Оплата вовремя, без задержек ✅ Требования: Опыт вождения от 1 года Базовый уровень английского Страховой депозит $1500 📞 Звоните нам для получения дополнительной информации и начните новый этап в вашей карьере! 🛣 267-248-0798
-
добрий день підскажіть будь ласка , в яку службу треба звертатися ,якщо двери автомобіля зачинені та ключі знаходятся у салоні ?допоможіть будь ласка
-
Locksmith
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Уроки англійської онлайн 🇬🇧🇺🇸 З нуля до В2☑️ Набір учнів на лютий місяць, 6 місць🔥 Подробиці в особисті або +
-
Если вы membership AMA, можно к ним обратиться.
-
Добрий вечір підскажіть будь ласка нормального стоматолога в Едмонтоні. Такого щоб діло робив а не просто за розмови гроші брав. Дякую.
30 Jan 2023, 02:31
12529/18290
about 6 hours ago