Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня! 💙💛Підскажіть будь ласка,як на часі з роботою та житлом в Едмонтоні? Ми збираємося родиною(я з чоловіком,та дві доньки 17 та 12 років) прилетіти до Едмонтона.( Англійська А2 В1,Наразі працюємо на меблевій фабриці,я швачка,чоловік столяр(працював зі зрубом та на будівництві мосту раніше,а взагалі вміє багато чого робити) Але,вже зараз у дітей почінається відкритий протест до переїзду!!!(( Почалася паніка,що не справимося((( Що не буде роботи((( Поділіться будь ласка своїм досвідом в п.п., можливо у когось складалася така ситуація,як Ви справилися? як Вам вдалося освоїтися на новому місці? чі не жалієте Ви про переїзд? Як Ваші діти адаптувалися? Буду дуже вдячна за Ваші відгуки!
-
Тут всі пишуть у кого вийшло, у кого не вийшло, ті вже покинули цій чат
-
І всіх по різному і ще залежить звідки будете їхати , в мене не все мед може розповісти в лічку тоді
-
Дякую,за відповідь) Я й написала для того,щоб поспілкуватися з людьми у яких все вийшло ,може добрі люди підскажуть як пройшли весь цей процес"дуже нелегкий" ,як діти адаптуються?як з роботою наразі) Бо зіткнулася з неприємною ситуацією коли діти не хочуть їхати!((😒 Хотілося на пряму поспілкуватися з людьми які проживають зараз там! але бачу бажаючіх не багато)
-
Уроки англійської онлайн 🇬🇧🇺🇸 З нуля до В2☑️ Набір учнів на лютий місяць, 6 місць🔥 Подробиці в особисті або +
-
Для швачки роботи дуже мало або дуже тяжка, шити всіляке утеплення, воно тяжке і шкідливе. Чоловік щось 100 відсотків знайде. Я б зараз не поїхала, якби повернути все назад, мені в Европі краще. Особиста думка
-
Ми саме заради сина і їхали сюди, хоча наш імміграційний шлях почався задовго до війни. Мені подобається, що син росте серед діток різних національностей, відношення в школі. Але йому лише 6, у Вас діти вже дорослі і це нормально що вони не хочуть змін, тому що мають друзів, адаптувалися до нової країни (якщо ви в Європі). Ніхто не скаже як буде саме у Вас, Ви можете як жаліти що переїхали так і бути щасливими, що наважилися на цей крок.
-
Велике дякую Вам,за відповідь! Всого найкращого!💙💛
-
Велике дякую,Вам за відповідь! Всього самого найкращого!
-
Дякую Вам за відповідь! Хай щастить!
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Cooperators. Вони враховують український стаж водіння. Вартість страховки в залежності від машини 120-170$ на місяць. Я співпрацюю з ними, можу швидко застраховати авто без відвідування офісу.