Ukrainian Edmonton
-
Привіт. Шукаю попутчиків виліт 11 березня за таким маршрутом
-
Або швидше (у день звернення) можна отримати проїзні в Едмонтон Тауер
-
Мед страховка в Registry, проїзний в recreation centre
-
Доброго дня, де можна отримати, медичну страховку, та проїзний на місяць ?
-
Можливо когось цікавить вивчення французької, англійської чи іспанської - прошу в дірект Досвід викладання та належна освіта присутні
-
Кто подключает к домашнему интернету Telus за тарифами для не богатых людей в Эдмонтоне?
-
Привіт! Поділіться будь ласка хто вже здавав CELPIP, чи є різниця в якому центрі краще здавати?
-
Якщо когось цікавить налаштування реклами у 🎯Facebook/Instagram або Google пишіть в особисті ☺️💛💙 👨💻Також створюю сайти для бізнесів
-
Сусід по офісу
-
Дякую
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Нам потрібні люди з Канади для проходження реєстрації Платимо за це 100 $ Всі кого цікавить - пишіть, розповім деталі
-
Сначала деньги. Утром деньги 🫰 вечером регистрация; вечером деньги 💴 утром регистрация
-
Скаргу надіслано
-
/report Scam
-
Я просто в шоці з вас) Ви не знаєте нічого ні про мене, ні про мою роботу, а робите висновки... З чого?? Дуже дякую за надіслану скаргу, надіюсь вам все повернеться)
-
Ми з вами знайомі?
-
Давай пояснюй, шо там за реєстрація?
-
Багато інформації, яка багатьом тут не потрібна, тому я й прошу всіх зацікавлених писати в пп Жоден з роботодавців, чи йому подібних, не вказує в оголошенні всіх нюансів і умов Дякую за увагу.
-
Ну, так доведіть, що це легально. Напишіть тут, у чому заключається реєстрація, за яку ви платите $100. Я тоді привселюдно вибачусь.
30 Jan 2023, 02:31
12803/18160
about 4 hours ago