Ukrainian Edmonton
-
Привіт, друзі! Я працюю в аптеці Plaza 160 pharmacy за адресою 8103 160 ave nw, буду рада допомогти. У нас в а пеці є фармацевти, які можуть виписати вам ліки. Вітаміни, сиропи від кашлю, спреї, самі виготовляємо мазі. Якщо є питання, буду рада!
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Стамбул-Ванкувер-Эдмонтон
-
Який там курс?
-
Добрий день мій чоловік шукає роботу зварювальником в Едмонтоні Альберта досвід 4роки, але немає сертифікат канадський можливо хтось знає якусь інформацію буду вдячний.
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
добрий вечір, може хтось порекомендувати приватного лікаря терапевта,дякую
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Английский - Легко 🇬🇧 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Якщо я зрозумію, що ви - Людина а не бот, то зніму обмеження. Напишіть щось про себе. Cпаму видалено у цій групі: 7 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Продовжуються наші безкоштовні щотижневі зустрічі групи підтримки для українців в Едмонтоні. Запрошуємо вас доєднатись 🌼🌼🌼 В цій групі ми будемо досліджувати себе та свої можливості за допомогою арт-терапевтичних технік, метафоричних карток, асоціативних методик, трансформаційних ігр, тощо. Група розрахована на невелику кількість учасників і ведеться кваліфікованими фасилітаторами з психологічною освітою. Тема зустрічі: "Виклики адаптації та як їх подолати" Дата та час зустрічі: 19 лютого, 18:30-20:30 Для реєстрації, будь ласка, напишіть свою електронну пошту мені в особисті.
-
Зустрічі проводяться в центрі. Пишіть в особисті, я дам форму для реєстрації. Тут чат не пропускає таку інформацію І дам телеграм канал. Там ми регулярно публікуємо анонси зустрічей
-
а яка адреса?
-
Привіт, чи проводить тут хтось заняття з high heels? Або може порадити хореографа🙌🏻
-
Доброго дня , потрібен працівник з машиною, який має досвід на будові гіпсокартон, шпаклевка, фарбувати . +1 780 270 3429 Віктор