Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    доброго дня) підскажіть будь ласка, як відправити кошти з Канади в Україну? Через банкінг RBC не виходить,повертає кошти назад.В віділення банку звертались.Консультант так само все зробила і гроші всеодно повернулись. Можливо хтось знає інший спосіб?Дякую за відповіді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Я ж и пишу, с крупами на этом континенте печаль. Но кукуруза у них это все ( кукурузные хлопья, кукурузное масло почти во всех продуктах)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Через додаток Wise
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    А ви не пробували поповнити прямо вашу картку Монобанку (якщо вона у вас є) з Канадійського банку? Саме через застосунок Монобанку. В мене це добре завжди виходить (але в мене ТД Банк)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Хоч це і з Торонто, але ситуація по багатьох містах дуже схожа. Тож тим, хто планує прибути найближчим часом, слід розраховувати на власні сили.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6882856906T Offline
    t6882856906T Offline
    Daniel Deflure
    wrote on last edited by
    Хтось писав оголошення про офтальмолога за бенефітами. Не можна підказати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Усі офтальмологи працюють з бенефітами. Звертайтеся до того, де вам зручніше
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    Вітаю! В Україні я працювала офтальмологом протягом останніх 15 років. На щастя, тут в Канаді я знайшла роботу у своїй сфері) В Едмонтоні я працюю помічником оптометриста (офтальмолога) в Ottewell eye care. Якщо вам і вашим діткам потрібно перевірити зір, оглянути очі або підібрати окуляри чи контактні лінзи, то я маю змогу допомогти в цьому!) Звертайтеся!) Повний огляд лікаря з бенефітами від AHC безкоштовний. Також бенефіти покривають частину витрат на придбання окулярів 1 раз у 2 роки. Контактні лінзи я підбираю особисто. Підбір і придбання КЛ не покриваються бенефітами від AHC. Наша клініка допомагає отримати винагороду ( часткове повернення коштів) від компаній виробників контактних лінзи, які продаються в нас. Для запису на прийом дзвоніть за телефоном 7807580099. Якщо ви не розмовляєте англійською мовою, то можете покликати мене до телефону або залишити повідомлення українською і я вам передзвоню. Наша адреса: Ottewell eye care 6126 90 Ave NW, Edmonton, AB T6B 0P2 До зустрічі!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1331880535T Offline
    t1331880535T Offline
    Светлана Рубцова
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Ми летіли 2 дні тому . Все пройшло гуд. Але ми зареєструвались на рейс в Хітроу щоб квитки дали на касі першого аеропорту з якого вилітали. Але навіть якщо ви це не зробили то там є стійки де вони їх печатають всередині транзитної зони. І ще одне в нас був один і той же термінал .
    1 Reply Last reply
    0
  • t808790001T Offline
    t808790001T Offline
    Stanislav
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Чекаємо вас вже 17-го лютого о 22:00 на нашій Dating Night до дня закоханих в The Provinical Kitchen & Bar. Приходь танцювати, знайомитись сам, з друзями чи зі своєю половинкою. Якщо ти не проти знайомства - бери на вході синій браслет, якщо ти не шукаєш знайомства - жовтий. За пультом, як завжди, DJ QBO. В програмі англомовні і україномовні хіти. Тож гарно відпочинте для того щоб денсити до 02:30 ночі. Welcome drink для кожного на барі до опівночі. Вхід для дівчат вільний до 23:00. Вхід: 15$ до 23:00. Вже з’явилась можливість розрахуватись карткою за вхід. До скорої зустрічі🫶🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t896067304T Offline
    t896067304T Offline
    vovaenglish
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
    1 Reply Last reply
    0
  • t1089778369T Offline
    t1089778369T Offline
    Admin Admin
    wrote on last edited by
    Дівчата, хтось збирається? Чи хтось вже може був?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1331880535T Offline
    t1331880535T Offline
    Светлана Рубцова
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t5129657314T Offline
    t5129657314T Offline
    Світлана
    wrote on last edited by
    Дякую за повідомлення вже шукаємо житло
    1 Reply Last reply
    0
  • t6869969995T Offline
    t6869969995T Offline
    Роман
    wrote on last edited by
    Якщо когось цікавить налаштування реклами у 🎯Facebook/Instagram або Google пишіть в особисті ☺️💛💙 👨‍💻Також створюю сайти для бізнесів
    1 Reply Last reply
    0
  • t746074305T Offline
    t746074305T Offline
    Илона
    wrote on last edited by
    Всім привіт) Можливо хтось знімав або знає і має контакти власників хто здає будиночки під оренду в Jasper ? Поділіться будь ласка)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1331880535T Offline
    t1331880535T Offline
    Светлана Рубцова
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Надія Галас
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Порадьте, будь ласка, з власного досвіду, міграційного консультанта. У нас ситуація неоднозначна: у мене і чоловіка є візи, подавалися, по програмі cuaet. У сина 8р теж була віза, але закінчився термін дії паспорта і потрібно вклеювати іншу і ще народилася дочка, у якої теж поки що немає паспорта. Можливо у когось була така ситуація? Порадьте як краще діяти?🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Каріна
    wrote on last edited by
    Дівчата виїзджаю з України через 2 дні можу привести щось під замовлення(медикаменти -стіки та косметику )
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags