Ukrainian Edmonton
-
Привіт, підскажіть може хтось летів в Канаду через Лондон (аеропорт Хітроу) чи потрібна була транзитна віза якщо приліт і виліт в тойже день з цьогож аеропорту?
-
Пограничники вони взагалі-то мають великі дуже повноваження у західних країнах
-
Потрібно виглядати адекватно і бути вимозі пояснити офіцеру (англійською), що це транзит (показати квитки). На розсуд офіцера, він може вас не пустити у країну, якщо підозрюватиме що ви хочете нелегально залишитись на території ВБ (з хітроу дуже просто виїхати до міста тощо). У мене був ще з собою ізраїльський паспорт, який я показав і питань не виникло взагалі.
-
Дякую
-
Продам 4 k телевізор з гарантією від виробника 2 роки. Стан ідеальний, в користуванні 2 міс. Ціна 300 cad. Забрати можна навіть сьогодні.
-
Проходили в Твін брукс, тиждень тому, вийшло 175$, але вже була хелс карта, не знаю чи то є різниця чи ні
-
Доброго дня підскажіть будь ласка можливо хтось планує летіти до Канади 27 лютого з Варшави через Лондон до Калгарі, потрібно допомогти моїм батькам не загубитися , дякую
-
Вітаю всіх :) Ми тільки приїхали і будемо займатись пошуками житла в Едмонтоні, може хтось зможе порадити комплекси чи де можна легше зняти квартиру для тих, хто тільки приїхав, або можливо хтось пересдає житло) Взагалі, за будь які поради буду дуже вдячна ☺️
-
платим 4000 ₴ за верификацию на сайте
-
Ірен_ІТ надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 54 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam