Ukrainian Edmonton
-
Можливо, тиск? В мене тут він чогось почав скакати. Раніше такого не було. Може, вам краще звернутися до лікаря за консультацією?
-
Почему?
-
Вище рекомендувала uptown dental. З алергією до сімейного або у walk clinic
-
Главное в бельмед не ходите даже если посоветуют
-
Добрый вечер посоветуйте стоматологическую клинику где работают бенефиты, и где работают наши, и если кто знает подскажите, у меня алергия появилась на теле и я хочу обратится к специалисту, куда мне идти, всё есть и Альберта хелс, и Альберта бенефит
-
Сухость в носу есть?
-
Сухість, нажаль.
-
В більшості моїх знайомих українців так. Ми берем вазелін healing jelly, на паличку для вух в зранку мазати в носі… і так всю зиму кожен день
-
В нас те ж саме. Лікарі кажуть, що тиск може бути причиною носових кровотеч. До того ж, кажуть, що це добре, що кров іде носом. Бо в деяких вона йде у мозок (там лопаються судини)
-
Я з тиском також мучаюся тут набагато більше чим в Україні 😔 син метеозалежний, то "качелі" з настроєм постійні 😵💫
-
До них у меня был кариес и зубы не болели, теперь кариеса нет а зубы болят
-
В мене дуже метеозалежну доньку лікар на CT-scan направила (комп'ютерна томографія). Тут мені що подобається ще, що лікар намагається знайти причини усіх хвороб, а не просто відмахується.
-
Зволожувач повітря гляньте
-
Так, було декілька разів і тут і в Україні. Я пігулки з України везла, мені не всі допомогають, поки є, далі вже буду тут шукати препарати
-
Бережіть себе
-
Дякую)
-
Так
-
Нам би сину також не помішало зробити, хоча я і так знаю причину. Там же дивляться судини і кровообіг?
-
В волмарте есть мазь ею нужно мазать в носу она хорошо увлажняет слизистую
-
Пошукаю, дякую
30 Jan 2023, 02:31
13244/18318
about an hour ago