Ukrainian Edmonton
-
До них у меня был кариес и зубы не болели, теперь кариеса нет а зубы болят
-
В мене дуже метеозалежну доньку лікар на CT-scan направила (комп'ютерна томографія). Тут мені що подобається ще, що лікар намагається знайти причини усіх хвороб, а не просто відмахується.
-
Зволожувач повітря гляньте
-
Так, було декілька разів і тут і в Україні. Я пігулки з України везла, мені не всі допомогають, поки є, далі вже буду тут шукати препарати
-
Бережіть себе
-
Дякую)
-
Так
-
Нам би сину також не помішало зробити, хоча я і так знаю причину. Там же дивляться судини і кровообіг?
-
В волмарте есть мазь ею нужно мазать в носу она хорошо увлажняет слизистую
-
Пошукаю, дякую
-
Усе абсолютно. І судини в тому числі. В неї теж метеозалежність + спадкові мігрені. Лікар порекомендувала пройти комп'ютерну томографію. Хоча обидві причини головних болей не лікуються ніде у світі.
-
Ну, або фізрозчин.
-
Купляю собі морську воду і пшикаю чищу нос таким чином
-
Так! Лікар приймав у лютому пн-ср-пт, зараз не знаю його розклад. Але дівчини на рецепції дуже привітні, в них все можна з'ясувати та записатись на прийом. І перевірка зору, і окуляри покривають бенефіти. Доплачуєте $30 за фотографію глазного яблука))))(це за бажанням) та $30 антірефлекторне покриття на окуляри. Це теж за бажанням.
-
А дочки причину виявили і як взагалі процедура проходить?
-
А процедура проста - схожа на МРТ, але там не така довга труба, а таке собі пласке коло.
-
Поки не виявили. Чекаємо на аппоінтмент. Тут аппоінтменти на СТ-scan приходять по пошті. Сподіваюся, місяці за 2 отримаємо аппоінтмент
-
Можна ще МРТ, але нам, клаустрофобам, ця процедура не підходить. Та й чекати на МРТ значно довше (якщо немає невідкладної ситуації)
-
Мені і чоловіку раніше робили. Процедура займала не більше 15 хвилин.
-
Якраз хотіла писати що треба в інтернеті глянути шо воно таке 🤣 дякую. А не казали скільки по часу займає процедура?
30 Jan 2023, 02:31
13254/18317
about 8 hours ago