Ukrainian Edmonton
-
Зрозумів, трохи мене заспокоїли. Дякую.
-
Зазвичай приблизно такі рахунки й приходять
-
Так, це цілком нормально
-
тільки світло
-
Зрозуміло, значить виходить тоді ми використали на 85 дол., а така сума то норм?
-
Так що почекайте другий місяць, подивіться, як буде, і якщо така ж сума збережеться й у другому місяці, то це вже привід для хвилювання буде
-
Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Мене звати Олена. Я організовую безкоштовний онлайн майстер-клас з компʼютерного дизайну,програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років.☺️ Буду вдячною, якщо ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі а, не в перегляд Тік ток, ютуб, або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання(Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, ✅🐍 Python, C# Unity, WEB-розробка -(JS, HTML, CSS), 👾 Java На майстер-класі вивчаємо: Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого❤️ ✍️Для запису ставте тут "+", або пишіть мені у приват. Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 10.03
-
Якщо когось цікавить налаштування реклами у 🎯Facebook/Instagram або Google пишіть в особисті ☺️💛💙 👨💻Також створюю сайти для бізнесів
-
Кому потрібен репетитор з математики, української та англійської мови, пишіть в дірект Пробний урок БЕЗКОШТОВНО!
-
Доброго дня) порекомендуйте,будь ласка, ветлікарню. Потрібно зробити котові кастрацію. Заздалегідь Дякую🙏🏻
-
Добрий день На 118 авеню біля Фрешко є украіномовні працівники
-
Доброго дня, шановні. Можливо в групі хтось підкаже де зробити переклад в Едмонтоні італійського водійського посвідчення.
-
Антон надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 120 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Всіх вітаю Я в пошуку житла і потрібна порада Може я щось плутаю, але колись наче писали про ріелтора Тетяну не дуже гарні відгуки. Може хтось знає та підкаже детальніше? Дякую Напишіть в приватні
-
Девочки(и мальчики) кто подавал на GST/HST через свой кабинет CRA. Заполняю информацию. Указываю, что не была гражданином Канады последние 12 месяцев. В конце оно мне выдает, что я гражданин Канады. Где я стратила?
-
Ага, дякую
-
Пошукайте самі на rent fastet . Там не потрібен ріелтор
-
Привіт, хтось має контакти бухгалтера, який подає декларації (такс ретьорн)? Поділіться будь ласка. І скільки коштувало.
-
50 доларів. Напишу контакти в приватні
-
І мені напишіть будь ласка 🙏
30 Jan 2023, 02:31
13318/18172
32 minutes ago