Ukrainian Edmonton
-
Пошукайте самі на rent fastet . Там не потрібен ріелтор
-
Привіт, хтось має контакти бухгалтера, який подає декларації (такс ретьорн)? Поділіться будь ласка. І скільки коштувало.
-
50 доларів. Напишу контакти в приватні
-
І мені напишіть будь ласка 🙏
-
Це тільки контакти 50 $?
-
Kostyantin EuropeanWay надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 125 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Ні, послуги за подачу декларації та на повернення податків)
-
Наталія Адміністратор 💼 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 129 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
І мені напишіть будь ласка контакти бухгалтера
-
Підкажіть будь ласка толкового і не дуже дорогого міграційного консультанта.
-
Доброго дня Під скажіть будь ласка де в Едмонтоні можна пройти медогляд ?
-
Тут дешевле всего по городу. Но анализы сдавать в другом месте придётся ехать. 125 врач, 50 кровь. Рентген бесплатно по хэлскарте
-
Дякую!
-
Поділіться і зі мною також контактами бухгалтера. Дякую 🙏
-
Підкажіть, хто нещодавно робив доручення на квартиру в Україні, а самі ви були тут, який процес? Через консульство реально зробити чи можливо через місцевих юристів / нотаріусів?
-
Dubrovsky надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 132 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, хто де проходив мед-огляд та яка ціна Дякую
-
Підскажіть будь ласка Мама сьогодні прилетіла в аеропорту не дали вору перміт (Була туристична віза на 10 років по cuaet) Як отримати тепер ворк перміт і допомогу
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Привіт Хто летить до Едмонтона у найближчі дні? Дуже потрібно привести 2 банки дитячої суміші для годування! Відгукніться будь ласка Дякую
30 Jan 2023, 02:31
13334/18210
about 14 hours ago