Ukrainian Edmonton
-
Я і звоню і пишу . Канада такая , какая , що ви маєте на увазі . Просто куди дозвонююсь/ дописуюсь , нема нічого , або дуже не дорого. Дякую Вам.
-
Так позвоните! Но, конечно, английский язык пригодится. Канада такая, да...
-
Так, але що це може бути критерій для вибору житла? 🤨
-
Дуже дорого це як.?
-
В багатьох комплексах українці працюють.
-
Така, що треба англійською мовою усе дізнаватись. Нема такого, що десь є комплекси для українців
-
Людина попросила про допомогу. Не можете чи не хочете допомогти, то можна ж і не відповідати.
-
Доброго вечора . Можливо в Едмонтоні є ендокринолог з України ? Або хтось ходив до місцевих і може мені порадити толкового лікаря? Дууже потрібно.
-
У мене проблема з щитовидкою, то обстеження і навіть біопсію сімейний лікар призначала. До ендокринолога не направляли Якось так Без направлення сімейного лікаря до вузького спеціаліста не потрапити...
-
А як Ви плануєте потрапити до спеціаліста-лікаря без скерування від сімейного лікаря?
-
Добрий вечір. Є додаток Zumper, мені дуже подобався він при пошуках житла. Там пишете якщо цікавить варіант і вам відповідають та назначають перегляди або в той же день або напротязі десь 3 днів. Я ходила по 2 перегляди в день днів 10, так і знайшла. Але дійсно треба говорити на English, бо звонять і треба якось говорити. Спочатку страшно, а потім нормально, одні й ті самі фрази звучать) Удачі🙂
-
І вам дякую. Шукаю сімейного спочатку
-
Дякую) тоді питання як знайти сімейного лікаря? Бо я тільки недавно приїхала . Чи можете порадити свого?
-
Направили б вже тільки тоді до ендокринолога, якби результати обстежень того вимагали
-
1700-1800 це дорого , навіть дуже за квартири зі старою кухнею . За 2 бед рум.
-
Roommate здається сайт непоганий
-
Та де. Може район потрібно простіше дивитися?
-
Доброго вечора підкажіть як підкажіть як підключити в квартиру світло? із ким заключати контракт та які документи потрібні?
-
В мене Dr Osman, вона працює в Remedium Medical Clinic (Meadowlark Health Centre). Це walk-in клініка. До неї дуже важко потрапити, але мені пощастило. Хороший лікар, усі її дуже хвалять. Не з тих, що призначає Тайленол від усього.
-
Дякую)
30 Jan 2023, 02:31
13378/18298
about 5 hours ago