Ukrainian Edmonton
-
Всім доброго дня! Якщо ви у пошуках репетитора з англійської/ української мови, математики, фізики, хімії , біології, підготовки до школи та НМТ, звертайтесь у особисті повідомлення Також навчаємо програмуванню (і дорослих,і дітей) Пропоную перше БЕЗКОШТОВНЕ онлайн заняття!
-
Доброго ранку!! Друзі,ми сім'я з 5 осіб і кішка,новоприбулі,шукаємо житло на винайм на півроку!! Допоможіть будьласка
-
Доброго вечора. Дівчата чиї діти навчаються в школі McKee? Або яка поруч Southgate mall є католицька школа? Які відгуки?Дякую
-
Yulia Shmagina надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 180 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привіт Є вільний квиток на Даха Браха на 31.03
-
+14033550439,друзі підкажіть,декілька раз телефонують щ цього номеру і зкидують ,може комусь відомо що це ?
-
Звикайте. Телефонуватимуть часто з різних номерів. А ще надходитимуть повідомлення, що вам прийшли гроші, і щоб їх отримати, треба підтвердити, перейшовши за посиланням. А ще часто писатимуть, що посилку не змогли доставити, й треба перейти за посиланням, щоб перевірити, чи правильно вказані дані і тд. Тут телефонне і смс шахрайство процвітають. А ще будуть скоро надходити повідомлення, що податкові декларації направильно заповнені і вам загрожує штраф, і треба перейти за посиланням, щоб розібратися. Ви маєте знати, що усі серйозні повідомлення від банків, від податкової та багатьох державних установ надходять поштою. Вони не спамлять людей смс-ками
-
А ще дуже рекомендую ігнорувати смс-повідомлення та повідомлення через Вотсап щодо роботи. Типу, ми така-то агенція з працевлаштування, надішліть нам своє резюме і тд. Роботодавці і агенції так не роблять. Вони телефонують, а потім надсилають вам імейл з усією інформацією.
-
Дуже дякую!!!
-
Так а ще потім мобільний оператор пропонує вам "застрахувати" номер, щоб не писали і не дзвонили скамери, за 10 долларів на місяць)
-
Я шукаю чесну людину, яка може допомогти зі списком будинків для оренди. Досвід не потрібен, і ви отримуватимете 500 доларів щотижня. Примітка: це віддалена робота на неповний робочий день. Помасажуйте мене, якщо ви зацікавлений
-
Скаргу надіслано