Ukrainian Edmonton
-
+14033550439,друзі підкажіть,декілька раз телефонують щ цього номеру і зкидують ,може комусь відомо що це ?
-
Звикайте. Телефонуватимуть часто з різних номерів. А ще надходитимуть повідомлення, що вам прийшли гроші, і щоб їх отримати, треба підтвердити, перейшовши за посиланням. А ще часто писатимуть, що посилку не змогли доставити, й треба перейти за посиланням, щоб перевірити, чи правильно вказані дані і тд. Тут телефонне і смс шахрайство процвітають. А ще будуть скоро надходити повідомлення, що податкові декларації направильно заповнені і вам загрожує штраф, і треба перейти за посиланням, щоб розібратися. Ви маєте знати, що усі серйозні повідомлення від банків, від податкової та багатьох державних установ надходять поштою. Вони не спамлять людей смс-ками
-
А ще дуже рекомендую ігнорувати смс-повідомлення та повідомлення через Вотсап щодо роботи. Типу, ми така-то агенція з працевлаштування, надішліть нам своє резюме і тд. Роботодавці і агенції так не роблять. Вони телефонують, а потім надсилають вам імейл з усією інформацією.
-
Дуже дякую!!!
-
Так а ще потім мобільний оператор пропонує вам "застрахувати" номер, щоб не писали і не дзвонили скамери, за 10 долларів на місяць)
-
Я шукаю чесну людину, яка може допомогти зі списком будинків для оренди. Досвід не потрібен, і ви отримуватимете 500 доларів щотижня. Примітка: це віддалена робота на неповний робочий день. Помасажуйте мене, якщо ви зацікавлений
-
Скаргу надіслано
-
Я бачила в Safeway.