Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня! Чи може хтось підсказати на якому сайті волонтерів треба заповнювати заявку, щоб мати якийсь саппорт в момент прибуття?
-
Доброго дня,я майстер - перукар з України🇺🇦, зараз живу і працюю в🇨🇦 Буду рада прийняти кожного. Чоловічі,дитячі стрижки 25$ Стрижка кінчиків 15$👩 Район Саутґейт За деталями в приват.
-
Доброго вечора. Sin можете отримати без україномовного спеціаліста. Там буде процедура дуже схожа на отримання ворк перміт в аеропорту. Багато людей. Хелз карта, зміна посвідчення водійського вже потрібно роботи в Реджестрі. Їх багато по місту, але недалеко від даунтауну, район Олівер, 104 ave працює українець Адам.
-
Вибачте, а далі як? Тут нема усюди мови, усюди англійська
-
Привіт)поділіться лайфхаками як ловити слоти в консульство)питання стосовно водійських прав)
-
Страйк вже закінчився. Вони домовилися з мером. Сьогодні -завтра мають поновити всі сервіси у повному обсязі.
-
хлопці, кому потрібен помічник- напарник на роботу , пишіть домовимось 😊
-
my name is Mark
-
Antiquity shop надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 184 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня. Шукаю роботу в Эдмонтоні. Я TIG welder з досвідом у 14 років. Маю європейські сертифікати
-
Nisku Leduc
-
Я займаюсь 👋