Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт Може хтось проживає в районі Queen Mary Park? Цікавлять відгуки Дякую
-
Скаргу надіслано
-
Що мені (я так думаю) допомогло дуже швидко знайти роботу (за тиждень), то це те, що я шукала вакансії, і потім переробляла резюме саме під ті вакансії, використовуючи ті ж самі фрази й речення, які були у вимогах до кандидата. Тобто, щоб резюме не просто підходило, а воно в мене було написане майже тими ж словами й реченнями, що й сама вакансія)))
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, якщо заїхати до Канади до 31 Марта з візою visitor, є шанс отримати work permit, розкажіть свій досвід
-
Ні, ворк перміт після 31 березня можна буде отримати лише якщо ви знайдете роботодавця зі LMIA. І там теж нюанси: 1) ви маєте приїхати до 28 лютого 2025 2) ви зможете отримати лише закритий ворк перміт під певного роботодавця з LMIA 3) у вас буде лише півроку (як і для будь-якого туриста) щоб знайти роботодавця і податися на закритий ворк перміт. Якщо не встигаєте - треба буде виїхати з Канади.
-
Доброго дня усім!!! Поділіться будь ласка досвідом,як ви шукали житло на довгий строк,чи можна наприклад просто під'їхати по оголошенню і подивитись,можливо є якісь лайфхаки як виняйтм 3 ьедрумну квартиру або будинок!? У дівчат Мар'яна,Ольга і Наталя немає нічого
-
треба завантажити і перевезти піаніно (не електронне). є бажаючі? по цьому маршруту