Ukrainian Edmonton
-
Деякі сім'ї хочуть, щоб у дітей було спілкування з укр. діточками.
-
Тоді порекомендуйте райони, бо я знаю тільки десь в районі тервілінгера україніську школу, а так не цікавилась
-
Зараз українські дітки є майже у всіх школах, не переживайте.
-
Красуні🥰 Шукаю моделей на ламінування війок, для поповнення портфоліо. Ціна: 25 CAD ( за матеріали) 📍Район Callingwood Про час та дату домовимось в приватних повідомленнях
-
В Едмонтоні - точно скрізь, у кожній школі. Й доволі багато їх скрізь. А ось у маленьких містечках провінції - там вже невідомо.
-
Та англійську, безумовно, усі діти тут вивчать швидко Але без україномовного середовища українська може почати забуватися. Тож батьки часто спеціально шукають українські школи (вони ж, по факту, не українські, а двомовні. Англійська та українська)
-
Ми раніше жили в маленькому містечку, у нас було декілька сімей українців.
-
Воно й не дивно, в Альберті навіть до КУАЕТ було 8.5% українців. Зараз ще більше. Тобто, кожен десятий
-
Ми свідомо не шукали українську школу. Син почав спілкуватися англійською після 2 тижня перебування в Канаді, хочемо підтримувати і розвивати ці навички. Вдома спілкуємося українською, щоб зберегти рідну мову. Є книги, читаємо українською, зараз встановив собі дуолінго, вчить англійську і українську.
-
Моя племінниця вчилась десь на Саусгейті. Якщо цікаво - можу спитати у неї, де знаходиться локація
-
Сину набагато легше дається англійська, ще французькою цікавиться. Йому зараз 6, мені достатньо того що він розуміє і може спілкуватися українською і ми намагаємося її зберегти в родині, хоч син все частіше у розмові переходить на англійську. Зараз сам в тому дуолінго вчить, я підтримую, але не насідаю.
-
Згодна з Вами. Моя племінниця, коли прибула до Едмонтону, ходила до садочка.Тому, як розумієте, перед школою англійською спілкувалась вільно. Але українську школу вибрала свідомо сама. І досі радіє з того, що може говорити - писати українською. А їй зараз вже 33 роки.
-
Ми теж не шукали українську школу. Але в нас трохи інша причина. З 4 класу донька в англійській школі вчилася, тут вже приїхала в 12 клас. Українську знає і розуміє, але термінологію (фізика, математика і тд ) українську не дуже добре знає, бо все було англійською. Тож просто пішли в найближчу англійську.
-
Ми в першому класі, і я довольна, що ж школа прямо через дорогу. Не треба мучити дитину ранніми підйомами на автобус. Ще і часто буває, що вони затримуються. Взагалі, як на мене , то для elementary school підійде будь яка школа, що поруч.
-
Ні, дякую, мене влаштовує наша. Але може комусь буде цікаво
-
Hallo! 🇩🇪 Преподаюнемецкий для взрослых и подростков. Помогу в изучении грамматики, преодоления языкового барьера, также готовлю к международным экзаменам Goethe. За бесплатной консультацией пишите в ЛС📕
-
Доброго дня,порекомендуйте будь ласка фахівця який може допомогти розрахувати податки.
-
Дякую дуже за поради, обов’язково перегляну канал
-
Так це дуже добре коли можна залучати дітей на такі активності у вихідні, ми також відвідували таку школу у Монктон NB.
-
Та навряд чи тут є чисто українські школи взагалі. Хіба що школи вихідного дня. Англійську вивчають у кожній школі.
30 Jan 2023, 02:31
13660/18320
about 2 hours ago