Ukrainian Edmonton
-
Красуні🥰 Шукаю моделей на ламінування війок, для поповнення портфоліо. Ціна: 25 CAD ( за матеріали) 📍Район Callingwood Про час та дату домовимось в приватних повідомленнях
-
-
Ми свідомо не шукали українську школу. Син почав спілкуватися англійською після 2 тижня перебування в Канаді, хочемо підтримувати і розвивати ці навички. Вдома спілкуємося українською, щоб зберегти рідну мову. Є книги, читаємо українською, зараз встановив собі дуолінго, вчить англійську і українську.
-
Сину набагато легше дається англійська, ще французькою цікавиться. Йому зараз 6, мені достатньо того що він розуміє і може спілкуватися українською і ми намагаємося її зберегти в родині, хоч син все частіше у розмові переходить на англійську. Зараз сам в тому дуолінго вчить, я підтримую, але не насідаю.
-
Згодна з Вами. Моя племінниця, коли прибула до Едмонтону, ходила до садочка.Тому, як розумієте, перед школою англійською спілкувалась вільно. Але українську школу вибрала свідомо сама. І досі радіє з того, що може говорити - писати українською. А їй зараз вже 33 роки.
-
Ми теж не шукали українську школу. Але в нас трохи інша причина. З 4 класу донька в англійській школі вчилася, тут вже приїхала в 12 клас. Українську знає і розуміє, але термінологію (фізика, математика і тд ) українську не дуже добре знає, бо все було англійською. Тож просто пішли в найближчу англійську.
-
Ми в першому класі, і я довольна, що ж школа прямо через дорогу. Не треба мучити дитину ранніми підйомами на автобус. Ще і часто буває, що вони затримуються. Взагалі, як на мене , то для elementary school підійде будь яка школа, що поруч.
-
Ні, дякую, мене влаштовує наша. Але може комусь буде цікаво
-
Доброго дня,порекомендуйте будь ласка фахівця який може допомогти розрахувати податки.
-
Донька ходить до другого класу а молодший син в kindergarten, син погано розмовляє але донька вже розмовляє, не дуже добре, але вже вимова як в носія, ми не маємо наміру іти чисто в українську школу так як я хочу адаптувати дітей до англійської мови. Дякую за поради будемо переглядати варіанти