Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня,порекомендуйте будь ласка фахівця який може допомогти розрахувати податки.
-
Дякую дуже за поради, обов’язково перегляну канал
-
Так це дуже добре коли можна залучати дітей на такі активності у вихідні, ми також відвідували таку школу у Монктон NB.
-
Та навряд чи тут є чисто українські школи взагалі. Хіба що школи вихідного дня. Англійську вивчають у кожній школі.
-
Донька ходить до другого класу а молодший син в kindergarten, син погано розмовляє але донька вже розмовляє, не дуже добре, але вже вимова як в носія, ми не маємо наміру іти чисто в українську школу так як я хочу адаптувати дітей до англійської мови. Дякую за поради будемо переглядати варіанти
-
Скажіть будь ласка, а є якась організація яка допомагає новоприбулим розібратися зі всим, типу реєстрація до школи, мовні курси і т.д?
-
Типу якась мультикультурна організація, там вони надають і курси для дорослих та дітей
-
Просто ці організації надають потім супровід для дітей і допомагають дітям адаптуватися, принаймні у нас тут так
-
Щодо курсів мови не підкажу - ми приїхали вже з нормальною англійською, то не дуже курси й потрібні. Французьку вчу онлайн.
-
Та до школи зареєструвати дитину - то елементарно. Йдете до найближчої школи, берете із собою документи (у вашому випадку - картку ПР), не знаю, чи потрібно брати паспорти при цьому (бо з ворк пермітом треба також паспорт), договір про оренду (як доказ проживання за певною адресою). Там ваших дітей оформлюють у клас за віком (незалежно від того, в якому класі вони вчилися до цього), і на завтра діти вже йдуть у школу
-
В тому числі і мовні курси від різних коледжів
-
Дякую за відповідь, можливо ще хтось відгукнеться))) думаю що щось має бути) Можливо ви праві, я ще не розумію реальної картини, тому що тут було відкрито багато програм спеціально для українців)
-
Та діти доволі швидко й так втягуються. На жаль, не знаю щодо організацій (бо ми нікуди не зверталися) Справа ще в тому ж, що у вас там було менше українців. А тут нами, українцями, аж кишить))) Наче в Україні, просто більш цивілізованій)
-
Якщо не "впіймаєте" собі якогось сімейного лікаря, то йдіть у walk-in клініку. Вони направлять потім вас до необхідного спеціаліста. Бо я не впевнена, що ви зможете одразу так потрапити до діабетолога без направлення
-
Всім привіт, я нещодавно приїхав до Едмонтону, живу в Сент Альберті, в мене цукровий діабет, з собою ліки я взяв, я запас на 1,5 місяця, але мені потрібно зареєструватися до лікаря щоб отримувати рецепт на ліки, можливо хтось підкаже до якої поліклініки ще приймають нових пацієнтів, мені фактично потрібен діабетолог, дякую
-
Тут теж, начебто, щось таке є. Може, ближче до вечора учасники позходяться сюди і щось порадять.
-
Дякую вам за інформацію
-
Ми сьогодні були в Catholic Social Services, Immigration and Settlement Service. Зарееструвались. Нас проконсультували по перших питаннях. Дали контакти інших дівчат, бо кожен там займається своїм питаннями :інформація щодо винайму житла, складання резюме та пошуку роботи.. і т д. Записали на тест з англ. мови.
-
Catholic social services 8212 118 Ave NW, Edmonton, AB T5B 0S3, Канада Тут реєструєтесь для проходження екзамену з рівня мови, і потім вас направляють згідно вашого рівня на мовні курси. Це безкоштовно. Але тільки adults Також ми там отримали обладнання для дітей, але про це треба в них запитати, бо може, цього вже немає. Нам дали велосипед та ковзанки бу правда)
-
На мовні тест на записали через 2 тижні. Теж черга)
30 Jan 2023, 02:31
13676/18320
about 2 hours ago