Ukrainian Edmonton
-
Catholic social services 8212 118 Ave NW, Edmonton, AB T5B 0S3, Канада Тут реєструєтесь для проходження екзамену з рівня мови, і потім вас направляють згідно вашого рівня на мовні курси. Це безкоштовно. Але тільки adults Також ми там отримали обладнання для дітей, але про це треба в них запитати, бо може, цього вже немає. Нам дали велосипед та ковзанки бу правда)
-
Ви молодці, ми туди доїхали через кілька місяців тільки 😅😂
-
Так, краще робити це якомога швидше, бо черги дуже великі потім на самі курси.
-
В нас так само було, наші хости все за нас робили, це неймовірно відкриті і добрі люди❤️
-
Про Edmonton tower знає к? 10111 104 Avenue Northwest Edmonton Tower, Edmonton Service Centre, 2nd Floor, Edmonton, AB T5J 0J4, Канада Можна зробити member card в усі рекреаційні центри і ходити в басейн безкоштовно. Також ця картка дає доступ до багатьох гуртків з великою знижкою Ще там можна купити проїзний на автобус для українців 35$ на місяць
-
Ми ходили по найближчим до нас школам самостійно, спілкувалися з адміністрацією. В мене син гіперактивний з дефіцитом уваги, тому нам важливо було уточнювати деякі моменти роботи з такими дітками. Дуже хотіли в католицьку, але нам відмовили - переповнена. Пішли в найближчу до нас, хоч відгуки по ній і не дуже, ми поспілкувалися з директором, сина запросили на знайомство зі школою, майбутньою вчителькою. Поки враження позитивні
-
Ваші діти дуже швидко почнуть розмовляти англійською. А потім, навіть, не захочуть переходити на рідну мову і згодом взагалі можуть її забути. З моїх трьох дорослих племінниць говорить і пише українською лише одна - та, що ходила до укр. школи. Хоча дві інші встигли свого часу повчитися
-
Привіт всім) В мене питання по відвідуванню рекреаційних центрів. В мене лише тепер руки дійшли до того. Є Benefit card. Ходила в найближчий Recreation Center в Collingwood. Там дали брошуру, сказали онлайн заповнити, а там треба якісь абонементи обирати і всі за гроші. Щось я вже заплуталась чи я правильно зрозуміла і як то треба заповнити. Хтось може підказати як реєстрували в цих центрах?