Ukrainian Edmonton
-
Це дякуючи нашій хосту. Ми у неї не перші підопічні.. 🙏То я бачу вона краще розбирається в нашій ситуації, ніж ми самі🙈
-
Дякую 🤩
-
Щиро вдячна
-
Нам залишилось правильно обрати район)) дякую за відгук, щасти вам у всьому
-
Ми ходили по найближчим до нас школам самостійно, спілкувалися з адміністрацією. В мене син гіперактивний з дефіцитом уваги, тому нам важливо було уточнювати деякі моменти роботи з такими дітками. Дуже хотіли в католицьку, але нам відмовили - переповнена. Пішли в найближчу до нас, хоч відгуки по ній і не дуже, ми поспілкувалися з директором, сина запросили на знайомство зі школою, майбутньою вчителькою. Поки враження позитивні
-
Дякую, вам також
-
Ваші діти дуже швидко почнуть розмовляти англійською. А потім, навіть, не захочуть переходити на рідну мову і згодом взагалі можуть її забути. З моїх трьох дорослих племінниць говорить і пише українською лише одна - та, що ходила до укр. школи. Хоча дві інші встигли свого часу повчитися
-
Всім привіт . Чи робив хтось тут рино( септо)пластику? Можете поділитись інформацією 🙏 буду дуже вдячна
-
Ні, то щось не те. Поїдьте краще в Едмонтон Тауер (в Сервісний центр у цій будівлі), і оформіть усе там. Буде швидше й легше
-
На дві школи дітям, звісно, важко.
-
Привіт всім) В мене питання по відвідуванню рекреаційних центрів. В мене лише тепер руки дійшли до того. Є Benefit card. Ходила в найближчий Recreation Center в Collingwood. Там дали брошуру, сказали онлайн заповнити, а там треба якісь абонементи обирати і всі за гроші. Щось я вже заплуталась чи я правильно зрозуміла і як то треба заповнити. Хтось може підказати як реєстрували в цих центрах?
-
Звісно хочемо, просто я переживаю щоб їм якомога швидше було комфортно в англомовному середовищі, щоб вони не відставали від інших. В любому випадку я їх навчаю українською також проходили онлайн школу українську, але зараз зовсім нема часу 😩
-
Я там була, все оформила. Далі що робити?)
-
Запрошую до себе на заняття з української мови для діток) я репетитор української мови для дітей)
-
А, то тоді просто чекайте на лист з Едмонтон Тауер з підтвердженням. Ми отримали десь за місяць чи півтора. Потім з тим підтвердженням йдете в рекріейшн центрі і отримуєте членську картку на рік. З нею безкоштовно ходитимете в рекорейшн центр.
-
Повірте, Ваші діти зовсім швидко перейдуть на англійську, будуть балакати без акценту. Тільки обов'язково підтримуйте у них рідну мову, бо згодом вони будуть лінкуватися спілкуватися українською, не розуміючи навіщо це треба, коли навкруги англійська мова. Згодом може настати момент, коли Вам доведеться бути перекладачем між Вашими батьками і Вашими дітьми. Я таке вже бачила...
-
Привіт всім, можливо хтось підкаже, заповнюю першу декларацію і немає пункту про оренду, це нормально чи все ж він має бути?
-
Та от я з тим усім й ходила. Все є. Я ж кажу дали брошуру й відправили додому заповняти...вони може не поняли мене чи то не в усіх рекр.центрах для українців таке є
-
Дякую...скорше всього тому так й відправили мене
-
Може й не зрозуміли. Ми ходили в Jasper Place Recreation center
30 Jan 2023, 02:31
13702/18320
about an hour ago