Ukrainian Edmonton
-
Ми ходили по найближчим до нас школам самостійно, спілкувалися з адміністрацією. В мене син гіперактивний з дефіцитом уваги, тому нам важливо було уточнювати деякі моменти роботи з такими дітками. Дуже хотіли в католицьку, але нам відмовили - переповнена. Пішли в найближчу до нас, хоч відгуки по ній і не дуже, ми поспілкувалися з директором, сина запросили на знайомство зі школою, майбутньою вчителькою. Поки враження позитивні
-
Ваші діти дуже швидко почнуть розмовляти англійською. А потім, навіть, не захочуть переходити на рідну мову і згодом взагалі можуть її забути. З моїх трьох дорослих племінниць говорить і пише українською лише одна - та, що ходила до укр. школи. Хоча дві інші встигли свого часу повчитися
-
Привіт всім) В мене питання по відвідуванню рекреаційних центрів. В мене лише тепер руки дійшли до того. Є Benefit card. Ходила в найближчий Recreation Center в Collingwood. Там дали брошуру, сказали онлайн заповнити, а там треба якісь абонементи обирати і всі за гроші. Щось я вже заплуталась чи я правильно зрозуміла і як то треба заповнити. Хтось може підказати як реєстрували в цих центрах?
-
Запрошую до себе на заняття з української мови для діток) я репетитор української мови для дітей)
-
-
Повірте, Ваші діти зовсім швидко перейдуть на англійську, будуть балакати без акценту. Тільки обов'язково підтримуйте у них рідну мову, бо згодом вони будуть лінкуватися спілкуватися українською, не розуміючи навіщо це треба, коли навкруги англійська мова. Згодом може настати момент, коли Вам доведеться бути перекладачем між Вашими батьками і Вашими дітьми. Я таке вже бачила...
-
Привіт всім, можливо хтось підкаже, заповнюю першу декларацію і немає пункту про оренду, це нормально чи все ж він має бути?
-
Колинвуд не йде по цій програмі. Там тільки платно, але там можно оформити грант, якщо ви новоприбулий
-
Любі косметологині, та бʼюті майстри! Зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Ліполітики, мезококтейлі, полінуклеотиди, колагеностимулятори • Парфуми, будь які косметичні засоби • Також можу медикаменти! Під замовлення! Дівчатка - також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис ❤️