Ukrainian Edmonton
-
Звісно хочемо, просто я переживаю щоб їм якомога швидше було комфортно в англомовному середовищі, щоб вони не відставали від інших. В любому випадку я їх навчаю українською також проходили онлайн школу українську, але зараз зовсім нема часу 😩
-
Я там була, все оформила. Далі що робити?)
-
Запрошую до себе на заняття з української мови для діток) я репетитор української мови для дітей)
-
А, то тоді просто чекайте на лист з Едмонтон Тауер з підтвердженням. Ми отримали десь за місяць чи півтора. Потім з тим підтвердженням йдете в рекріейшн центрі і отримуєте членську картку на рік. З нею безкоштовно ходитимете в рекорейшн центр.
-
Повірте, Ваші діти зовсім швидко перейдуть на англійську, будуть балакати без акценту. Тільки обов'язково підтримуйте у них рідну мову, бо згодом вони будуть лінкуватися спілкуватися українською, не розуміючи навіщо це треба, коли навкруги англійська мова. Згодом може настати момент, коли Вам доведеться бути перекладачем між Вашими батьками і Вашими дітьми. Я таке вже бачила...
-
Привіт всім, можливо хтось підкаже, заповнюю першу декларацію і немає пункту про оренду, це нормально чи все ж він має бути?
-
Та от я з тим усім й ходила. Все є. Я ж кажу дали брошуру й відправили додому заповняти...вони може не поняли мене чи то не в усіх рекр.центрах для українців таке є
-
Дякую...скорше всього тому так й відправили мене
-
Може й не зрозуміли. Ми ходили в Jasper Place Recreation center
-
Колинвуд не йде по цій програмі. Там тільки платно, але там можно оформити грант, якщо ви новоприбулий
-
Дякую за поради, ми зробимо все щоб так не трапилось
-
Любі косметологині, та бʼюті майстри! Зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Ліполітики, мезококтейлі, полінуклеотиди, колагеностимулятори • Парфуми, будь які косметичні засоби • Також можу медикаменти! Під замовлення! Дівчатка - також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис ❤️
-
Поміняйте галочку і спробуйте подати, можливо ви подавали якісь інші аплікації і воно щось зарахувало
-
В когось було таке?
-
Подаю декларацію вибило помилку не проходить через те що я вказала що це перший раз я подаю
-
Але це перша подача
-
Там же так і написано
-
Звісно
-
Поміняти що не перший раз подаю?
-
Ну так вкажіть No
30 Jan 2023, 02:31
13713/18320