Ukrainian Edmonton
-
Поміняти що не перший раз подаю?
-
Ну так вкажіть No
-
Тоді справді дивно. Зателефонуйте їм
-
Так поміняйте
-
Вітаю Підкажіть, будь ласка, хто в курсі ось цей автобус який виділяється іншим кольором за нього потрібно платити окремо ? Проїзний на нього не діє ?
-
Показывает цену 6,25 Лучше у водителя на конечной уточнить
-
Ні. ARCом оплатити можна
-
З проїзним ETS потрібно буде доплатити 1 долар
-
Народ, хто здавав ProServe напишіть мені будь ласка☺️
-
Якщо когось цікавить налаштування реклами у 🎯Facebook/Instagram або Google пишіть в особисті ☺️💛💙 👨💻Також створюю сайти для бізнесів
-
Добрий ранок. Підкажіть будьласка як записатись у Food Bank та що для цього треба
-
Дякую
-
Візьміть паспорт загран або Айді та ідіть в любий банк вам сразу дадуть їжу і роскажуть як зареєструватися на наступний раз
-
Я точно не пам'ятаю, але здається, що SIN там не потрібен
-
Привіт усім!! Підкажіть будь ласка,можливо хтось стикнувся щ такою ж проблемою....виникли проблеми з отриманням сін номеру,система не бачить мою робочу візу чомусь,кажуть чекати 21 робочий день!!!виходячи з цього питання,чи можу я подати на отримання грошової допомоги без сін номеру?рахунок відкрили Дякую за допомогу!!
-
Дякую
-
Доброго вечора громадо) Шукаю паяльну станцію. У кого є - відгукніться 🥲
-
Скоріш за все ще й від дитини залежить. Ну і від часу проведеного тут
-
А не підкажете яка школа переповнена? І це в вашій паралелі, чи взагалі школа не приймає нових учнів?
-
Нам в католицькій сказали що місць немає, це район Mill Woods, черга з діток сімей католиків, тому нас навіть в чергу не ставили. Якщо Ви католики, то має бути простіше. Паблік скул без питань прийняли серед навчального року. Але моя думка що треба ходити і дізнаватися, говорити з адміністрацією.
30 Jan 2023, 02:31
13731/18322
about 2 hours ago