Ukrainian Edmonton
-
Моя думка, що для початку треба подивитися рейтинг шкіл міста.
-
Hayashi надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 203 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго ранку. Підкажіть, скільки приблизно по вартості виходять комунальні послуги у 2 bedroom apartment? Центральне палення, вода, електроенергія
-
Рейтинг шкіл я також розглядала. Дуже багато шкіл з низьким рейтингом, це я не кажу особисто за свій район, а в загальному, бо коли шукали житло то одна з основних вимог була - піша доступність до шкіл. Так от, якщо почитати відгуки, то там є і свіжі і багато відгуків написаних 5 років тому. Я б не сильно на них орієнтувалася. У нас в пішій доступності 4 школи, в 1 нас не взяли (католицька), 1 ми самі відкинули - як я зрозуміла там навчаються тільки дітки з Індії, вона при їх храмі. Ще 1 мені не сподобалося розміщення - прямо над дорогою, невелика територія, малий ігровий майданчик і ми вибрали найближчу до нас (рейтинг низький), але ми поспілкувалися з директором, були на екскурсії школою, мені подобається що вона в парку, далеко від дороги, величезний ігровий майданчик, в самій школі дуже затишно - багато ігрових зон, затишних куточків для відпочинку, відкрита бібліотека, сусідні класи франкомовні, діти туди ходять і хватають слова французькою мовою. Що не дуже подобається - 1 і 2 клас саме у нас разом, але сказали що наступного року вже будуть окремо. Ну і в першу чергу все залежить від вчителя, не дарма ми в Україні намагалися потрапити до хорошого вчителя і обирали саме не школу а вчителя (якщо говорити про молодші класи)
-
Привіт усім. Підкажіть будь ласка. Потрібно зробити переклад документа на українську мову? Підкажіть до кого можна звернутись. Можливо хтось знає нотаріуса
-
Велике
-
Дякую
-
З російської
-
Так.
-
Доброго дня! Продам 2х поверхове ліжко з матрацами. Причина- переїзд. Матраци чисті та 100% без клопів. В квартирі також не тримаємо тварин, тому для людей з алергією це безпечно. Термін використання матраців 1 рік. Ціна 150$
-
☺️Дорогі батьки! Шукаєте чудовий спосіб зацікавити вашу дитину програмуванням? Приєднуйтесь до нашого безкоштовного воркшопу з програмування для дітей! Прийняти участь зможуть діти 6-17 років‼️ Навчання буде цікавим та змістовним, з використанням інтерактивних методів та захопливих завдань. Метою нашого заходу є: - Ознайомити з основами IT та показати, що вивчати програмування не складно, а навпаки цікаво та весело ⁃ Заохотити в подальшому розвиватися в цій сфері 🔥Створити власний проєкт Для реєстрації, залиште + в особистих Кількість місць є обмеженою‼️