Ukrainian Edmonton
-
11033 9 Ave NW, Edmonton, AB T6J 6T5 Проходили ось тут за 125 - терапевт, 50 - аналіз крові. 40 за рентген не платили, бо вже мали heals-картки.
-
Пишу в приватні, тут не дає написати ссилку
-
Безкоштовно меблі віддають, 97st 42 ave, в районі саус
-
Можна і мені теж в приват,щодо меблів ...
-
Всем привет . Может кто то знает контакты перевозчиков мебели ? Накидайте пожалуйста. ПыС : кроме того мужчины который матрасы продавал через акаунт жены на Фейсбуке, его не надо . Спасибо
-
Дякую 😊
-
Щира рекомендація
-
Привіт🙋🏼♀️Шукаю КІМНАТУ на підселення або з ким можна зняти квартиру (дівчина). Бюджет до 800 cad. Бажано наявність пральної машини та окрема ванна. Про себе: мені 24, без шкідливих звичок, люблю чистоту та затишок🫶🏻без тварин Також в пошуках роботи! Розглядаю різні варіанти. Англійська середня (В1) Будь вдячна за будь-яку допомогу🥰
-
Всім доброго вечору! Скажіть будь ласка, де можна отримати допомогу продуктами в Едмонтоні, але так щоб одразу? Бо в фудбанку потрібно чекати 7-10 днів?
-
Добавили більше меблів
-
🌟 Готові до нової кар'єри? 🌟 Впевнений, що ваші унікальні навички та досвід заслуговують на увагу великих компаній? Я допоможу вам виділитися серед тисяч кандидатів! 💼 Я готовий створити для вас резюме та супровідний лист, що відповідають найвищим канадським стандартам. Я знаю, що шукають роботодавці, і допоможу вам представити свої навички та досягнення так, щоб ви швидко знайшли роботу своєї мрії. 🚀 Не пропустіть можливість отримати запрошення на співбесіду та розпочати нову главу у своїй кар'єрі! Звертайтеся до мене сьогодні, щоб розпочати роботу над вашим ідеальним резюме та супровідним листом. ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ: 1 резюме = 20$ 2 и більше = 15$ за кожне
-
І мені силку please...
-
У Фудбанк можна приїхати (ось сюди - 11508 120 St NW, Edmonton, AB T5G 2Y2), замовити кошик їжи і хвилин через 20-30 забрати. Це називається walk-in. Важливо приїхати в будній день до 16.00.