Ukrainian Edmonton
-
Я займаюсь перевезенням речей 🙌
-
Доброго дня, можливо в когось є номер телефону в готель в якому давали українцям прихисток на 2 тижні безкоштовно, якщо є, напишіть будь ласка, буду дуже вдячний
-
James Cameron надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 218 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Dina📊 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 219 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Зараз тяжко де знайти, бо сезон вже закінчився(усюди вже купальники і шорти), може десь на розпродажі ще знайдете.
-
❗️Важливо, для мам❗️ Якщо хвилюєтеся за річні оцінки дитини, НМТ, яке вже дуже скоро, вступ дитини до ВУЗу 😱 Це події, які вплинуть на все майбутнє вашої дитини Запрошуємо на безкоштовний урок до репетиторського центру, де ви отримаєте: 🟢 Повноцінний урок на одну з тем 🟢 Виявлення поточної ситуації по знанням дитини 🟢 Рекомендації по подальшому навчанню Урок безкоштовний. Для уточнення, запису - пишіть в особисті повідомлення 🤗
-
Доброго дня! Продам 2х поверхове ліжко з матрацами. Причина- переїзд. Матраци чисті та 100% без клопів. В квартирі також не тримаємо тварин, тому для людей з алергією це безпечно. Термін використання матраців 1 рік. Ціна 150$
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект