Ukrainian Edmonton
-
❗️Важливо, для мам❗️ Якщо хвилюєтеся за річні оцінки дитини, НМТ, яке вже дуже скоро, вступ дитини до ВУЗу 😱 Це події, які вплинуть на все майбутнє вашої дитини Запрошуємо на безкоштовний урок до репетиторського центру, де ви отримаєте: 🟢 Повноцінний урок на одну з тем 🟢 Виявлення поточної ситуації по знанням дитини 🟢 Рекомендації по подальшому навчанню Урок безкоштовний. Для уточнення, запису - пишіть в особисті повідомлення 🤗
-
Доброго дня! Продам 2х поверхове ліжко з матрацами. Причина- переїзд. Матраци чисті та 100% без клопів. В квартирі також не тримаємо тварин, тому для людей з алергією це безпечно. Термін використання матраців 1 рік. Ціна 150$
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Dollarama
-
Добрий день хтось займається продовженням ворк перміта? І має досвід в цьому
-
Напишіть і мені будь ласка контакти 🙏
-
Більше того.Дешевих взагалі не існує.
-
skyhokage надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 228 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привіт, мене звати Ліля, 1,5 роки займаюся просуванням різних бізнесів через інстаграм та фб (таргетована реклама) також маю команду яка займається рекламою в гугл та Тік ток, ми також розробляємо сайти та дизайн додатків, кому цікаво - пишіть, з радістю допоможу!
-
Якщо що, то саме Поляна квасова є в магазині Орбіт
-
В европейском и поляна и миргородская есть
-
san pellegrino sparkling water зелена нам смачна бачили нашу воду в freshco
-
Добрий вечір допоможу з продовженням Ворк перміта за деталями в приват