Ukrainian Edmonton
-
Добрий вечір допоможу з продовженням Ворк перміта за деталями в приват
-
Де він знаходиться?
-
Ганнуся надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 236 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Добрий день. Можливо, хтось заповнював заявку на допомогу для новоприбулої дитини, але як опікун? Як це робити? Які документи потрібно загрузити? Дякую.
-
Freew надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 241 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Добрий день. Порадьте хорошого дерматолога дитячого)) не за всі гроші)))
-
Доброго ранку,громадо!!! Підкажіть будьласочка,для оформлення дітей до школи,що маю робити? Звертатися одразу до закладу з дітьми,щ документами? Чи ж інший варіант? І які саме документи потрібні? Дякую!!
-
Дорогі батьки творчих дітей! 🎨Бачите, що росте художник? Ви мама творчої дитини? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨 Працюю з дітками від 4х років та з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН Подробиці- в приват Давайте розвивати таланти разом!
-
Доброго дня допоможу з продовженням Ворк перміта за деталями в приват
-
І ще питання,стосовно медогляду....як краще зробити...знайти клініку у районі де зніматимемо квартиру чи шукати просто де дешевше,також чула,що є безкоштовно для українців...
-
Що треба для цього?
-
І маю бажання вивчити і здати на права,порадьте як саме тут це робиться і скільки коштує!? Дякую усім