Ukrainian Edmonton
-
Я не можу отримати проїзний, бо в мене апрувд адрес в Гранд Прері
-
Спущене повністю??
-
На запасці у будь який шоп зі словом "tire" у назві (крім canadian tire) наприклад kaltire, в описі на гугл мапах буде "tire shop" на мапі є телефон, дзвоніть питайте
-
Привет всем. Год назад при приезде ничего не зная и не понимая прошел медкомиссию. на вопрос доктору "когда я получу результаты" он ответил, что они посылают в IRCC сами. Сейчас продаю на стади пермит, оказывается я должен иметь подтверждение этой медкомиссии 🤡 как быть? Кто сталкивался?
-
Value Village, Good Will - це якщо Бу Big outlet store- стоковий магазин
-
Їдьте в ту лікарню де здавали і просто візьміт лист про проходження я так робив
-
Дякую
-
Друзья, нам нужна ПОМОЩЬ! Мой муж получил тяжелые ранения в результате вражеской атаки позиций. Сейчас очень нуждаемся в финансовой помощи! Понимаю, всем сложно, у каждого свои заботы, однако он был там за каждого из нас и теперь ему нужна. Верю, что вместе мы справимся Для помощи предоставляю его номер карты 5175477411063306
-
Всім привіт! Раді запросити вас вже сьогодні на нашу Newcomers party в The Provincial Kitchen & Bar. Починаємо о 22:00. Ми вже трошки більше року займаємось вечірками. За цей час багато хто знайшов собі друзів, знайомих, хтось -другу половинку, роботу. Окрім цього донатили, донатимо і будемо донатити. За цей час були падіння та злети: інколи на вечірки приходило 40 людей, а інколи і 200. Сьогодні ми зробили вхід всього за 10$, щоб дати можливість прийти якомога більшій кількості людей та розділити цю ніч з вами. Окрім цього зробили спеціальні знижки на барі до 23:00. Також підписуйся на The Provincial Kitchen & Bar в інстаграм та отримуй безкоштовний шот на барі.