Ukrainian Edmonton
-
Сашка надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 292 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Подскажите, пожалуйста, что нужно сделать по условиям банка СIBC, после открытия счета, чтоб получить карту Костко на 400$?
-
Вона зачинена, була там поряд сьогодні
-
Добрий день хто хоче познайомитись, з чоловічої статі, пишіть
-
Я спочатку і поїхав в бібліотеку, а вона закита, хоча дивлюся на графіку нібито працює, але написано ще що на холідей закрито, то я сам вже вирішив, що холідей певно вже почався))). Дякую всім за підказки.
-
Доброго дня! Підкажіть гуртки чи місця проведення дозвілля для дітей 6, 10 років (дівчатка), щоб вони входили в англомовне середовище.
-
Доброго дня як треба продовжити стаді перміт для дитини 5 років. Не знайшла де заповнити ці дані, подаємся в 2х з дитиною
-
Я собі роблю продовження вору перміту а дитині треба щось робити? Якесь продовження чи ні
-
А навіщо для дитини study permit? Школярі наче без нього навчаються. Він тільки для студентів потрібен.
-
Дякую дуже
-
Скинула Вам у приватні
-
Не можу скинути- повідомлення автоматично видаляється
-
Я продовжувала собі study permit за наступним посиланням:
-
То в питаюсь можливо хто знає треба щось подавати чи ні
-
Добре, буду знати... Схоже, в усіх якось по-різному тут
-
Дивно. Просто в мене була одна знайома, якій 15 років і вона ходила в школу (9 клас) в Едмонтоні. То в неї ніякого study permit не було...
-
Так
-
Сину 5 років і в нього є дозвіл на навчання?
-
Мій син має стаді перміт, до 25 року, можливо його продовжити чи ні
-
Всім доброго вечора. Дами підскажить будь ласка де ви купляєте мило господарське, як в АТБ ?
30 Jan 2023, 02:31
14028/18312
about an hour ago