Ukrainian Edmonton
-
🌟 Готові до нової кар'єри? 🌟 Впевнений, що ваші унікальні навички та досвід заслуговують на увагу великих компаній? Я допоможу вам виділитися серед тисяч кандидатів! 💼 Я готовий створити для вас резюме та супровідний лист, що відповідають найвищим канадським стандартам. Я знаю, що шукають роботодавці, і допоможу вам представити свої навички та досягнення так, щоб ви швидко знайшли роботу своєї мрії. 🚀 Не пропустіть можливість отримати запрошення на співбесіду та розпочати нову главу у своїй кар'єрі! Звертайтеся до мене сьогодні, щоб розпочати роботу над вашим ідеальним резюме та супровідним листом. ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ: 1 резюме = 20$ 2 и більше = 15$ за кожне
-
Хто підскаже що там з чергами до Українського посольства в Едмонтоні? Просто не хочеться проїхати весь шлях з Калгарі і потім платить за готелі
-
А куди штраф прийде? Мені просто цікаво. Сценарій: Я зайшов в кафе, підключив впн, скачав через торрент фільм і пішов. Ноут з піратською віндою і взагалі невідомо коли і де купувався.... Куди приходять штрафи? Щоб просто не прогавити. Чи ви особисто їх приносите? У вас вже був досвід чи вам подобається розказувати страшні історії?
-
Треба офформити паспорт для підлітка якому в завершення паспотра буде 17 Нам сказав агент іміграційний що черга не працює, та й ми вже в ній пів року
-
Штраф прийде на пошту в поштовий ящик але він не зразу приходить, але якщо ви все ж таки хочете скачувати торент ігри, програми, фільми, та будь що піратське головне вимкнути роздачу(можна подивитися в ютубі) і тоді качай скільки влізе, бо за допомогою роздачі вони вичисляють місце знаходження
-
Добре, дайте посилання на слоти, будь ласка
-
Що за слоти? Чи є для цього інший сайт? Якщо є, чи можна отримати посилання?
-
Але вже пів року я в черзі, і все що я бачу, це "тип установи: 0"