Ukrainian Edmonton
-
Тай навіщо скачувати фільм торентом якщо можна просто подивитися онлайн 🤔
-
Штраф прийде на пошту в поштовий ящик але він не зразу приходить, але якщо ви все ж таки хочете скачувати торент ігри, програми, фільми, та будь що піратське головне вимкнути роздачу(можна подивитися в ютубі) і тоді качай скільки влізе, бо за допомогою роздачі вони вичисляють місце знаходження
-
Той самий сайт. Але постійно потрібно заходити і дивитися, чи є доступні дати і час. Зараз це рідко дуже буває. Тисячі людей в такій же ситуації
-
-.- -.- -.- -.-wrote on 31 Mar 2024, 03:16 last edited byДобре, дайте посилання на слоти, будь ласка
-
Та черга не працює. Люди місяцями ловлять слоти. По всій Канаді. Дехто намагається впіймати в Торонто та Оттаві і летять туди. Ситуація насправді дуже погана з цим
-
-.- -.- -.- -.-wrote on 31 Mar 2024, 03:15 last edited byЩо за слоти? Чи є для цього інший сайт? Якщо є, чи можна отримати посилання?
-
-.- -.- -.- -.-wrote on 31 Mar 2024, 03:14 last edited byАле вже пів року я в черзі, і все що я бачу, це "тип установи: 0"
-
Лише ловити слот. Без нього у вас документи на паспорт не приймуть. Без слоту модна лише продовжити паспорт (печаткою в ньому) в порядку живої черги
-
По Едмонтону останній раз слоти були в кінці січня (для подачі документів на паспорт на кінець березня)
-
Потім календар з відсутніми (на жаль) слотами
-
Потім Е-черга
-
-.- -.- -.- -.-wrote on 31 Mar 2024, 03:20 last edited byІ далі сидіти в черзі?
-
Обираєте Паспортні дії
-
Так
-
-.- -.- -.- -.-wrote on 31 Mar 2024, 03:19 last edited byЧи це та кнопка?
-
-.- -.- -.- -.-wrote on 31 Mar 2024, 03:18 last edited byХто може дати посилання на сайт де люди ловлять слоти, і де черга та яка треба?
-
Я вам відправила в особисті
-
Тут лінки не прикріплюються.
-
Так, обов'язково авторизуватися
30 Jan 2023, 02:31
14109/18321
about 3 hours ago