Ukrainian Edmonton
-
Вітаю! Якщо потрібен репетитора з англійської🇬🇧, тоді вам до нас🤗. Ми пропонуємо індивідуальні заняття з викладачем, навчаємо📖 іноземній від вашого поточного рівня до С1🙂, програму викладач корегує в залежності від того які мовні цілі маєте, уроки можна оплачувати поразово, вартість від 350 гривень за годину. Перше заняття безкоштовне Для запису пишіть у приватні📩
-
Вітаю Прилетіли з дітками 5 і 2 рочки Підкажіть, будь ласка, чи обовʼязково потрібні автокрісла чи можливо підійде бустер?
-
Дякую🫶🏻
-
Друзі, нам потрібна ДОПОМОГА! Мій чоловік отримав тяжкі поранення внаслідок ворожої атаки позицій. Зараз дуже потребуємо фінансової допомоги! Розумію, всім складно, в кожного свої клопоти, проте він був там за кожного з нас і тепер йому потрібна. Вірю, що разом ми впораємося Для допомоги надаю його номер карти 5175477411063306
-
Добрий день! Можливо в когось будуть їхати родичі або друзі в Едмонтон, потрібно передати деякі ліки терміново! 🙏 Чи може хтось знає , можливо можна покласти ліки в посилку meest, Нова Пошта чи Укр Пошта з України в Канаду?
-
В посилку ліки не можна, я дізналася в усіх поштах
-
Привіт, мене звати Ліля, 1,5 роки займаюся просуванням різних бізнесів через інстаграм та фб (таргетована реклама) маю команду яка займається : - рекламою в гугл (SEO) - Тік ток, ми також - розробляємо сайти та дизайн додатків кому цікаво - пишіть, з радістю допоможу!
-
🌟 Готові до нової кар'єри? 🌟 Впевнений, що ваші унікальні навички та досвід заслуговують на увагу великих компаній? Я допоможу вам виділитися серед тисяч кандидатів! 💼 Я готовий створити для вас резюме та супровідний лист, що відповідають найвищим канадським стандартам. Я знаю, що шукають роботодавці, і допоможу вам представити свої навички та досягнення так, щоб ви швидко знайшли роботу своєї мрії. 🚀 Не пропустіть можливість отримати запрошення на співбесіду та розпочати нову главу у своїй кар'єрі! Звертайтеся до мене сьогодні, щоб розпочати роботу над вашим ідеальним резюме та супровідним листом. ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ: 1 резюме = 20$ 2 и більше = 15$ за кожне
-
Всім доброго дня, я купив авто вже тижні два як тому, і досить пвр не можу зробити страхівку, пробував через свій банк, і АМА, там мені нарахували 300+ долларів на місяць, телефонував брокерарам, але через те що багато чого не розумію так в не домовився, можливо хтось підкаже страхову компанію де можна прийти і поговорити, чи брокерску контору, завчасно дякую