Ukrainian Edmonton
-
🌟 Готові до нової кар'єри? 🌟 Впевнений, що ваші унікальні навички та досвід заслуговують на увагу великих компаній? Я допоможу вам виділитися серед тисяч кандидатів! 💼 Я готовий створити для вас резюме та супровідний лист, що відповідають найвищим канадським стандартам. Я знаю, що шукають роботодавці, і допоможу вам представити свої навички та досягнення так, щоб ви швидко знайшли роботу своєї мрії. 🚀 Не пропустіть можливість отримати запрошення на співбесіду та розпочати нову главу у своїй кар'єрі! Звертайтеся до мене сьогодні, щоб розпочати роботу над вашим ідеальним резюме та супровідним листом. ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ: 1 резюме = 20$ 2 и більше = 15$ за кожне
-
Всім доброго дня, я купив авто вже тижні два як тому, і досить пвр не можу зробити страхівку, пробував через свій банк, і АМА, там мені нарахували 300+ долларів на місяць, телефонував брокерарам, але через те що багато чого не розумію так в не домовився, можливо хтось підкаже страхову компанію де можна прийти і поговорити, чи брокерску контору, завчасно дякую
-
Так, краще сходити самому. І мені здається, що краще це робити не через електронну пошту, а оффлайн. Загугліть, де найближче до вас соop insurance. Можете перевірити, чи не буде дешевше в Millennium.
-
📣Терміново шукаємо людей на свій контракт оренди🌟 🏠Апартаменти 2 bedroom ,2 bathroom. 📅 Заїзд 1 травня ‼️ Контракт закінчується 1-го червня , з можливістю продовження. 📍Комплекс Park on the village . Мeadows (South Еast). ✅в домі є спорт зал та підземний паркінг,а також обладнане місце для миття авто (паркінг включено у вартість оренди) Навпроти розташований великий парк,дитячий ігровий майданчик.У кроковій доступності великий Recreation center,магазини,Walk in clinic,перукарня, та інше . 🇺🇦В комплексі проживають ще дві українські сімʼї. 🧾Комунальні -тільки електрика 🏷️Вартість: 1500$ на місяць + down payment-1500 $ 📲За деталями пишіть в особисті
-
Напишіть в приват