Ukrainian Edmonton
-
Вітаю! Мене звати Олена, я представник онлайн-школи програмування Ми організовуємо безкоштовний ОНЛАЙН майстер-клас для дітей віком 5-18 років 👾 Напрямки, які будуть охоплені : Scratch🦊 Roblox🎮 Minecraft 👾 Python Основи компʼютерного дизайну тощо Ставте + в особисті, щоб дізнатися деталі 🔥
-
Чи то я вже не розумію?
-
Вибачте, а майнкрафт і роблокс, то ж ігри компʼютерні, а не напрямок програмування
-
Вообще якесь дивне прохання насправді
-
Ви можете зайти на сайт мобільного оператора та сплатити будь якою карткою
-
Добрий день,підскажіть будь ласка де можна оформити проїзний квиток на автобус?
-
Добрый день ! Могу ли я сделать здесь доверенность на маму для продажи квартиры в Украине ?
-
Ділюсь інформацією. ПЕРЕКЛАДИ У МІСТІ ЕДМОНТОН допомагають зробити безкоштовно для новоприбулих по CUAET у організації Суспільна Служба українців Канади Переклади виконує ліцензійований канадський перекладач згідно з вимогами IRCC. Організація покриває вартість перекладів стандартного набору документів для подачі на PR (сертифікати про народження, шлюб, розлучення і т.п.). Для замовлення треба зателефонувати їм за номером 7804714477 та забронювати аппоінтмент, на який треба принести всі оригінали документів, на які потрібно зробити переклади + своє id. Виконують переклад тільки документів, що були видані на території України і тільки при наявності оригіналів.
-
А где их найти ?