Ukrainian Edmonton
-
Дякую🙏
-
Подтверждение на почту приходит сразу же после подачи декларации если она подана
-
Доброго дня Підкажіть як зняти обмеження з work permit, щоб працювати з дітьми ?
-
Нужна помощь. Мой ребенок пострадал во время обстрела. Сейчас Михаил находится в отделении с диагнозом: Минно-взрывная травма. Открытая черепно мозговая травма. Ушиб головного мозга II в. Субдуральная гематома. Состояние его очень тяжелое. Находится на ИВЛ. У него в мозговой ткани еще остался обломок. И когда он станет транспортабельный, его перевезут в Киев. Нужна сложная и дорогая операция. Он у меня единственный, мой муж его папа погиб на войне пол года назад. Я очень прошу помощи у кого есть возможность. Всем спасибо Карта. 5175477414356541 Марина Воловикова PayPal
-
-
Добрий вечір. Може хто шукає житло? Є бейсмент світленький, чистенький. 2 кімнати, 2 санвузлів з ванною,велика кухня з вітальнею. Живемо тільки українці 3 сімʼї. Вартість 1350. Дуже хотілося б щоб поселилися наші люди. Є придомова теріторія для відпочинку.
-
І ще. Можливо таке, що юрист в консульстві не буде знати, який саме вам потрібен документ. Чоловіку казали :"Ви напишіть що Вас треба, а я підпишу". То дзвонили в Україну питали у нотаріуса, які саме треба довіреності. Нотаріус в консульстві підписав.
-
Вітаю👋який район? Цікавить Ми з дітками
-
Ми сьогодні зняли житло, і в нашому домі є ще квартири. Кого цікавить можу дізнатись .
-
Відам безкоштовно матрас кюен Використовував рік Без плям виглядає як новий Район: Oliver Самовивіз