Ukrainian Edmonton
-
Нужна помощь. Мой ребенок пострадал во время обстрела. Сейчас Михаил находится в отделении с диагнозом: Минно-взрывная травма. Открытая черепно мозговая травма. Ушиб головного мозга II в. Субдуральная гематома. Состояние его очень тяжелое. Находится на ИВЛ. У него в мозговой ткани еще остался обломок. И когда он станет транспортабельный, его перевезут в Киев. Нужна сложная и дорогая операция. Он у меня единственный, мой муж его папа погиб на войне пол года назад. Я очень прошу помощи у кого есть возможность. Всем спасибо Карта. 5175477414356541 Марина Воловикова PayPal marinaukrain6
-
Даутаун
-
Вітаю , питання до дівчат, чи можете порекомендувати , та поділитися контактами жіночого лікаря, було б чудово якби руско.або українського говорящі але англо також +, дякую
-
Продаємо Honda 2002 Чудове, надійне авто для початку) Звертайтесь за подробицями
-
Шановні батьки! Мене звати Павло, і я маю гарну ідея для Ваших дітей від 6-17 років, якою я хочу з вами поділитися. Зараз багато дітей цікавляться програмування- IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовного вебінару з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft Трішки про мене. Я 3 роки працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз це те що допомагає провести час за комп'ютером з користю, знайти нове хоббі, а для підлітків навіть можливість заробляти. Запис продовжено до 10.04! Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+"
-
3500$ (обговорюється)
-
2005 Chevy Trailblazer LT, Active status, no accidents or claims, 4 new all season tires(500-1000kms) and oil change done recently, less kms compared to year, well maintained, have front and back cameras, plug heating and remote starter, negotiable. I trust this SUV, never let me down. Asking 6000$!!!
-
Всім привіт! Де можна орендувати авто?