Ukrainian Edmonton
-
Хтось купляв тут? Чи замовляв?
-
Уроки англійської онлайн 🇬🇧🇺🇸 З нуля до В2☑️ Набір учнів на квітень місяць 🌸💐 Подробиці в особисті або +
-
Здравствуйте. Нужна Ваша помощь спасти жизнь сыну. Он был здоровым мальчиком, пока не попал в больницу. Из-за ошибки медсестры неверно введенный укол антибиотика, ребенок чуть не умер на руках. И теперь, после клинической смерти и комы, у него энцефалопатия, нарушенное свертываемость крови, тяжелая анемия, есть подозрение на воспаление мозга, развилась гнойная пневмония, проблемы с кишечником. Есть шансы побороть више написанное и жить обычным ребенком чтобы это сделать нужны лекарства, операция и длительное восстановление. Все это доступно только при наличии денег, к сожелению у нас их нету,поэтому обращаюсь к неравнодушным. Будем благодарны, если Вы поделитесь постом у себя на странице Карта 5168180017628915 UA11 307123 00000 2620 2998 5766 45 Lastoveniuk Anna PayPal lastoveniukanna
-
Я можу. Підготовка по програмі BH-VT та/або рингова підготовка)
-
Скаргу надіслано
-
📣📣📣 В телеграмі створена група PRCUAET для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - ➡️12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - ➡️більше 25 000 участників; - ➡️більше 150 000 релевантних повідомлень; - ➡️ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - ➡️розбивка по провінціям; - ➡️користна інформація про переклад документів; - ➡️процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - ➡️євалюація диплома (WES); - ➡️підбір правильного NOC; - ➡️EXPRESS ENTRY; - ➡️гуманітарна програма; - ➡️бенефіти; - ➡️CRA (податки); - ➡️фінанси, інвестиції та багато іншого. ▪️▪️▪️
-
Доброго вечора, потрібно сьогодні перевезти диван , може хтось має трак та може допомогти?
-
Доброго дня, шукаю житло, можливо хтось здає. Буду дуже вдячна за допомогу